NEWS

U nedjelju OBITELJSKI TEAM BUILDING u Sv. Lovreču

Obiteljski 3
30.05.2023. 23:03; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U nedjelju OBITELJSKI TEAM BUILDING u Sv. Lovreču

Nedjelja 04.06. nam donosi jedan jedinstveni događaj – obiteljski team building, događanje koje spaja rekreaciju, tjelovježbu, zdravlje, igre, ali i ono najvažnije – druženje i zajedništvo.

Tako će svima nam poznati Suzana i Marvin Jurcan, inače voditelji teretane Energym Sv. Lovreč, organizirati jedno obiteljsko rekreativno druženje na izvoru “Rulja” smještenog između sela Pajari i Heraki, 𝘂 𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝘂, 𝟬𝟰.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯. 𝘀 𝗽𝗼𝗰̌𝗲𝘁𝗸𝗼𝗺 𝘂 𝟭𝟱:𝟬𝟬𝗵. Početak će biti zgrade Općine Sveti Lovreč otkud će se pješačenjem ili bicikliranjem otići do izvora gdje nas onda očekuje obiteljsko zagrijavanje i tjelovježbe u dvoje (roditelj + dijete), zatim obiteljske igre, kviz, druženje uz kafe za roditelje (dok se dica igraju) te jedan prigodan piknik – zakuska, kao i zdravi kolačići za desert.

Zato zovemo sve obitelji s Lovreštine, ali i okolice – roditelje, djecu, noniće – da nam se pridruže u ovom rekreacijskom zabavnom danu. Naravno, svi se pozivaju slobodno uzeti i svoje zdrave grickalice, voće i vodu/pijaču za svaki slučaj, kao i glavno sredstvo vježbe, druženja, forši anke i manjade – dekicu!

Pozivamo još jedan put sve one željne zabave, druženja i piknika u fenomenalnom društvu i na lipen mistu, izvoru Rulja, da nan se pridruže, a prijaviti se mogu na mail: [email protected] ili na broj 448-195 (u uredvno vrijeme od 08 do 15 sati, od ponedjeljka do petka).

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email