NEWS
Max 180920 S

U Kašteliru održan tradicionalni Božićni koncert

image_19
19.12.2019. 00:55; Učitavanja: 185; Početna / Kultura / U Kašteliru održan tradicionalni Božićni koncert

U organizaciji Općine Kaštelir-Labinci i Zajednice Talijana Labinci, održan je u srijedu, 18. prosinca 2019. u sali Dom u Kašteliru, tradicionalni Božićni koncert. U programu su sudjelovale grupe koje aktivno djeluju u Zajednici Talijana Labinci te učenici – članovi zbora Osnovne škole Jože Šurana iz Višnjana.
Prve su nastupale plesne grupe djevojčica koje djeluju u Zajednici Talijana Labinci, a pripremila ih je njihova voditeljica Tanita Perčić koja je pripremila i koreografije. Najprije je plesala srednja grupa, koja je otplesala koreografiju Stand by me, male plesačice su otplesale Lollipop, a iznenađenje za kraj je bio ples za sve grupe koje su otplesale Jolly Holly Christmas.
U nastavku programa zapjevale su djevojčice koje vježbaju pjevanje u Zajednici Talijana Labinci uz voditeljicu Dianu Bernobić Sirotić, i to :
1. NATALIE BOJIĆ I PAOLA KOVAČ – Rockin’ around the Christmas tree
2. NIKA BAF – Runnin’
3. NINA KOCIJANČIĆ – Nessun grado di separazione
4. NIKOL MOČIBOB I PAOLA KOVAČ – Feliz Navidad
Program se nastavio nastupom zbora učenika osnovne škole Jože Šuran iz Višnjana koje je pripremila prof. Tina Pajdaš. Oni su otpjevati pjesme Kalypso i Terra magica.
Nakon zbora nastavio se niz mladih pjevačica Zajednice Talijana Labinci i to:
5. ANEA RUŽIĆ – Ne moren kontra sebe
6. DEMI BRAVAR I NIKA BAF – Shallow
7. NOEMI I PAOLA KOVAČ, ELISA MAHNE , NOEMI I NIKOL MOČIBOB – Il Natale dei bambini

Program je zatvorila VES Nigrignanum Zajedice Talijana Labinci odabirom Božićnog repertoara nakon čega su svi prisutni pozvani na druženje uz domjenak.

E.D.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email