Božićnica, dar u naravi te darovi za djecu za zaposlenike Aminessa

Božićnica, dar u naravi te darovi za djecu za zaposlenike Aminessa
19.12.2019. 00:50; Učitavanja: 270; Početna / Gospodarstvo / Božićnica, dar u naravi te darovi za djecu za zaposlenike Aminessa

Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti božićnicu u maksimalnom iznosu od 2.500,00 kuna kao nagradu za uspješne rezultate poslovanja u protekloj godini te sukladno iskazanom trudu i razmjerno trajanju radnog odnosa. Isplata božićnice u punom neoporezivom iznosu očekuje stalne zaposlenike, stalne sezonske radnike te zaposlenike u radnom odnosu u trajanju od najmanje deset mjeseci.

Od ukupnog broja zaposlenih božićnicu će tako dobiti njih 412 koji zadovoljavaju minimalno trajanje radnog odnosa, dok će svim 432 zaposlenih Aminess isplatiti dar u naravi u iznosu od 600,00 kuna. Također, dodijelit će se darovi za 161 dijete zaposlenika do 15 godina starosti i to na način da će svaki zaposlenik dobiti 600,00 kuna po djetetu.

“Zadovoljstvo zaposlenika naša je glavna motivacija, jer njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuju nam da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu, stoga smo odlučili ponuditi im benefite uz koje će nadolazeći blagdani biti ispunjeni srećom“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Kompanija ima jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, kontinuirano se ulaže u poboljšanju uvjeta svih svojih zaposlenika i nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri. Uz to, kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj, Aminess je započeo i s izgradnjom prvog hotela za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na 2.500 četvornih metara te biti spreman za sezonu u 2020. godini.

Bez obzira na status radnog odnosa, svim zaposlenicima omogućen je i širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja. O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika, kao i certifikat Poslodavac partner.

 

Print Friendly, PDF & Email