NEWS

U Kašteliru održan 11. turnir u mini rukometu za dječake i djevojčice

image_IMG_7867
12.11.2019. 19:22; Učitavanja: 504; Početna / Novosti / Okolne općine / U Kašteliru održan 11. turnir u mini rukometu za dječake i djevojčice

Od RK 28. april dobili smo izvješće sa 11. turnira u mini rukometu za dječake i djevojčice koji se proteklog vikenda održao u Sportskoj dvorani Kaštelir.

U konkurenciji 44 ekipe iz tri države(Italije , Hrvatske i Slovenije) u godištima 2009, 2010, 2011 odigrano je ukupno 113 utakmica.

U konukrenciji djevojčica 2009. godište pobjednice su bile cure iz Umaga, druge su bile cure RK Krim Ljubljana, a treće mjesto osvojile su Ogulinke.
U konkurenciji djevojčica 2010 godišta najbolja je bila ekipa Mladost iz Kaštelira, druga je bila ekipa Slunja, a treća ekipa Rovinja. Najbolja igračica u ovom godištu bila je Mia Poldrugovac, a u najbolju petorku su ušle Nikol Močibob i Nika Tuntar.
U konkurenciji 2011 godišta pobjedu je odnio RK Rovinj, druga je bila ekipa Slunja i treća ekipa Mladosti iz Kaštelira. U najbolju petorku su ušle Noemi Močibob i Tija Tuntar.
Kod dečki 2009 pobjednik je ekipa Slunja, drugi je Novigrad, a treći dečki iz 28.aprila Kaštelir. U najbolju petorku ušao je Ivano Ivetić.
U konkurenciji 2010 pobjednici su gosti iz Slovenije RK Dup-Radovljica koji su u finalu pobjedili RK Čavle, a treći je bio RK Rovinj koji je pobjedio dečke iz 28. aprila. U najbolju petorku ušao je David Lakošeljac. Treba napomenuti da je Kaštelir u ovom godištu imao dvije ekipe što se desilo prvi put u povijesti  i 2. ekipa osvojila je odlično 8. mjesto od 12 ekipa.
U 2011. godištu.  pobjedu je odnio Slunj, drugi je Poreč, a naši dečki osvojili su i ovdje treće mjesto. U najbolju petorku ušao je Loren Habek.
Cure je vodila Daliborka Mingon i Ecio Legović, a dečke uz Duška Pašalića, Bojan Mitrović, David i Filip Penava.

Na zadovoljstvo svih sudionika organizacija je bila fenomenalna. Koristimo priliku da u ime uprave oba kluba zahvalimo svim roditeljima, sponzorima, seniorima našeg kluba, dječacima i djevojčicama koji su pomogli na semaforu na veličanstvenoj pomoći u organizaciji sada najačeg mini rukometnog turnira u Istri i šire.
Još jednom dokazali smo veliko zajedništvo i pokazali koliko smo svi zajedno jaki.

RK 28.april

Print Friendly, PDF & Email