NEWS
HALF – s

U Hotelu Parentium Plava Laguna započele su vinske večeri koji će se utorkom tijekom srpnja i kolovoza održavati na teresi a la carte restorana Bacchus

Hotel_Parentium_m
07.07.2021. 10:54; ; Početna / Gospodarstvo / U Hotelu Parentium Plava Laguna započele su vinske večeri koji će se utorkom tijekom srpnja i kolovoza održavati na teresi a la carte restorana Bacchus

Na meniju prošloga tjedna bili su carpaccio od hobotnice, morski ravioli, grdobina sa crnom palentom te torta od skute i suhe smokve, posluženi uz pjenušce Peršurić. Odnosno carpaccio od Orade s biserima, crni rižoto, tagliata od odležanog ramsteka te voćna crostata uz vina Franca Armana.

Ova lijepa gourmet priča u Plavoj Laguni živi već godinama, a potpisuju je Josip Sataj te vrhunska slastičarka Dragica Rimac. Vina odabire i predstavlja sommelijer  Plave Lagune Dragan Ružić, a ove će sezone predstaviti vina Benvenuti, Damijanić, Matošević, Vina Laguna, Franc Arman te pjenušce Peršurić.

Vinske večeri održavat će se tijekom srpnja i kolovoza utorkom sve do 7. rujna, a cijena je 220 kuna.  Svi zainteresirani, mogu rezervirati svoja mjesta osobno na recepciji hotela ili na telefon hotela Parentium Plava Laguna 052-411-500 ili e mail : [email protected].

„Danas se ljudi okreću novim trendovima, no ipak cijene izvornost i autohtonost, odnosno ono što se stvaralo stoljećima, i upravo zato je važno njegovati tradiciju i bogatstvo domaće eno-gastro ponude. Naše Vinske večeri u restoranu Bacchus već su tradicija u kojoj uživaju mnogobrojni gosti u našim destinacijama,  a ne samo oni koji odsjedaju ovdje u hotelu Parentium.  Ponosni smo jer gostima dajemo vrhunski doživljaj, ne samo kroz sunce i more te obiteljski turizam, već i cjelokupni doživljaj Istre i svih blagodati koje ona nudi“, poručuju iz Plave Lagune.

 

Plava Laguna PR

PL_WINE_DINNERS_2021_Hotel_Parentium

Print Friendly, PDF & Email