NEWS
Best of Poreč

U gradskoj upravi dodijeljene nagrade odlikašima osnovnih škola

13607040_1085200801559078_218991316524309193_n
04.07.2016. 18:10; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / U gradskoj upravi dodijeljene nagrade odlikašima osnovnih škola

U ponedjeljak, 4. srpnja 2016. godine, u Maloj vijećnici Grada Poreča s početkom u 10,00 sati, dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Vesna Kordić održale su prijem te uručile nagrade za odlične učenike Osnovne škole Poreč i Talijanske osnovne škole Bernardo Parentin.

Nagrade su dodijeljene učenicama koje su s odličnim (5,00) uspjehom završile sve razrede osnovne škole. Prijemu su također prisustvovale ravnateljice škola, Nadija Kos i Ester Zarli.

U uvodnom dijelu dogradonačelnica je čestitala odličnim učenicima i njihovim učiteljima na predanom radu i uspjesima, te posebno istakla kao je nastavni program opširan i zahtjevan te kako nije nimalo jednostavno ostvariti odlične rezultate u svim predmetima kroz osam godina osnovnoškolskog obrazovanja.

– Grad Poreč već tradicionalno ima čast nagraditi simboličnim poklonom najbolje od najboljih. Vi ste naš ponos, prenosite dalje imena škola, mentora, ali i grada Poreča i na tome smo vam zahvalni, zaključila je Štifanić Dobrilović.

U školskoj godini 2015./2016. ukupno je 6 učenika odlikaša i to: Petra Mažar, Stela Ereiz, Marija Mihatović, Lea Radulović i Donato Bernobić iz OŠ Poreč, te Giulia Dobrilović iz TOŠ Bernardo Parentin, a čestitkama su se pridružile i ravnateljice te pohvalile veliki broj dodatnih, vannastavnih aktivnosti kojima su se nagrađeni učenici tijekom cijelog školovanja bavili.

Kraj svečanosti je obilježen dodjelom poklona i zajedničkom fotografijom nagrađenih s predstavnicama Grada Poreča-Parenzo.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani