NEWS
valfresco

U Funtani u utorak, 6. kolovoza nastupaju Antonela Doko i Dino Antonić uz pratnju Vladimira Babina

Antonela Doko
04.08.2019. 08:11; Učitavanja: 211; Početna / Slider / U Funtani u utorak, 6. kolovoza nastupaju Antonela Doko i Dino Antonić uz pratnju Vladimira Babina

U utorak 6.8. u 21 sat na Trgu sv. Bernarda u Funtani održat će se koncert Antonele Doko i Dina Antonića. Publika će moći uživati u najljepšim svjetskim melodijama i duetima. Koncert organizira Turistička zajednica općine Funtana i besplatan je za sve posjetitelje.

Mlada Riječanka Antonela Doko, jedna je od najboljih mladih pjevačica u Hrvatskoj. Svoju karijeru započinje 2014. godine pjesmom Zato što, ali pozornost javnosti dobiva uspješnim duetom s Dinom Antonićem u pjesmi Voli me koji objavljuje iste godine. 2015. postaje dobitnica nagrade Moj prvi Music pub za mlade i talentirane izvođače emisije Music Pub. 2016. godine debitira na 63. Zagrebačkom festivalu s pjesmom Onaj dan koji postaje njezin prvi veliki hit. Iste godine osvojila je treće mjesto na međunarodnome festivalu Baltic Song Contest održanome u švedskome gradu Karlshamnu. 2017. godine osvaja nagradu Porin u kategoriji Najbolji novi izvođač godine, a bila je nominirana i u kategoriji Najbolja ženska vokalna izvedba. Njezina pjesma “O čemu pričamo” najemitiranija je pjesma 65. Zagrebačkog festivala 2018., a ove je godine imala dvije nominacije za Porin.

Dino Antonić svoj je glazbeni put započeo još u ranom djetinjstvu, a danas je stalni član vokalne skupine Octachord, vokalnog studija Rijeka te samostalno nastupa s bendom 4 Shades, s kojim pjeva poznate pjesme različitih stilova u pop/jazz obradama, ali i radi kao vokalni trener u showu „Zvijezde“.

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S