NEWS
valfresco

U Funtani lani 222 tisuće gostiju

funtana-zalazak
foto: Saša Halambek
04.04.2018. 08:30; Učitavanja: 96; Početna / Gospodarstvo / U Funtani lani 222 tisuće gostiju

Na posljednjoj sjednici skupštine Turističke zajednice Funtane prihvaćeno je izvješće Nadzornog odbora o provedenom nadzoru nad poslovanjem TZ-a u prošloj godini. Usvojena su i izvješća o radu Turistićkog vijeća, o ostvarenju programa rada i financijskog plana za prošlu godinu i revizorsko izvješće o uvidu u poslovanje TZ-a Funtana.
TZ Funtane je promociju destinacije vodila putem udruženog oglašavanja sa Hrvatskom turističkom zajednicom, TZ-om Istre, sudjelovanjem na turističkim sajmovima i prezentacijama, samostaInim oglašavanjem, promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora, PR aktivnostima, tiskanjem brošura, online oglašavanjem, te kroz, od gostiju rado prihvaćenim, kulturnim i zabavnim manifestacijama u glavnoj, pred i posezoni.
U prošloj je godini Funtanu posjetilo 222.213 gostiju što je sedam posto više nego 2016. godine, a ostvareno je 1.695.997 noćenja ili šest posto više od 2016.
Nakon podmirenja zakonskih obaveza prema HTZ-u, TZ-u Istre, proračunu Općine Funtana i Crvenom knžu, neto iznos koji je ostao na raspolaganju TZ-u Funtana je u 2017. godini 5,195.619 kuna sa kojim su odrađene sve spomenute aktivnosti.

S. B. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email