NEWS
Best of Poreč

U četvrtak teže ozlijeđen vozač motocikla

11.06.2021. 22:34; ; Početna / Crna kronika / U četvrtak teže ozlijeđen vozač motocikla
policija_grb

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak, 10. lipnja oko 17.45 sati na području Poreča (Stancija Diklić), teže je ozlijeđen vozač motocikla.

Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak upravljao automobilom Ford Focus, pulske registarske oznake, kolnikom nerazvrstane ceste iz smjera naselja Stancija Diklić u smjeru Varvari. 
Dolaskom do četverokrakog raskrižja s kolnikom DC 302, na kojoj se prometom privremeno upravlja prometnim svijetlima i na kojoj je bila velika gustoća prometa, vozač se uključio na državnu cestu za vrijeme dok su ga sudionici iz kolone propustili. Prilikom uključivanja na državnu cestu, 23-godišnjak nije propustio sva vozila koja su se kretala glavnom cestom te je udario u motocikl Suzuki GSF, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Poreča u smjeru Žbandaja upravljao 34-godišnjak, a koji je preko pune uzdužne linije pretjecao kolonu vozila.

Od siline udarca, vozač motocikla je pao na kolnik te je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nesreće.

Priopćenje istarske policije

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani