NEWS
VALFRESCO 10/23S

U četvrtak, 25.8.2022. na Rivi koncert TU I TAMO ČINI DOBRO !

299635382_469937578475159_4499529926693841830_n
23.08.2022. 09:10; ; Početna / Lifestyle / Zabava / U četvrtak, 25.8.2022. na Rivi koncert TU I TAMO ČINI DOBRO !

TU I TAMO BAND  povodom 10 godina postojanja i svog djelovanja daruje Društvu invalida Poreč dobrotvorni, humanitarni koncert  znakovitog naziva „TU I TAMO ČINI DOBRO“ . Time se stavljaju na raspolaganje Društvu invalida Poreč te šalju važnu poruku da je važno i vrijedno osim svega što kroz život činimo naći nešto vremena da nekada i nekome činimo dobro…

Posvećuju koncert osobama s invaliditetom, Porečanima i Porečankama te svim gostima koji će se zateći na gradskoj rivi dana 25.08.2022. od 20.00 do 23.00 sata.  Na koncertu će gostovati i STAND UP komičar Zoran Todorović-Todor kao gost BAND-a pa smo sigurni da odlična zabava neće izostati!

TU I TAMO BAND godinama podržava Društvo invalida Poreč s puno veselja, entuzijazma, kreativnosti i dobre energije. Uveseljavaju tako članove društva i njihove goste u raznim prilikama, a posebno su to činili u sklopu Adventa i tijekom izvlačenja novogodišnjih lutrija Društva u prethodnim godinama. Vesela ekipa TU I TAMO BAND-a , dobre volje i s najboljim željama,  potpora je Društvu invalida Poreč i u ovoj prilici.

 Organizator koncerta je Društvo invalida Poreč, a koncert  je svesrdno podržao i gradonačelnik Loris Peršurić te  Grad Poreč-Parenzo omogućivši svu podršku organizaciji ovog humanitarnog, dobrotvornog koncerta.

Društvo invalida Poreč zato od srca zahvaljuje TU I TAMO BANDU za sve godine dosadašnje suradnje i za ovaj koncert na koji vas pozivamo na gradsku rivu. Zahvaljuje i Gradu Poreču-Parenzo koji na razne načine pa i ovom prigodom podržava Društvo invalida Poreč. Hvala porečkoj pekari Concettino koja za ovu priliku donira kolače  Društvu invalida Poreč i  Zelenom signalu koji  donira vodu.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert TU I TAMO BAND-a, da se družite uz dobru zabavu i da se počastite kolačima na štandu Društva invalida Poreč gdje vas čekaju vrijedni volonteri Društva. Na štandu ćete imate mogućnost ostaviti svoj dobrovoljni prilog za kolače ali i za  majicu s oznakom TU I TAMO BENDA koja će vam biti uspomena na ovo veselo zajedničko druženje.

Prilozi koji će biti prikupljeni od ovog humanitarnog , dobrotvornog koncerta Društvo invalida Poreč će usmjeriti  nabavi dodatnih ortopedskih pomagala – medicinskih madraca i kreveta, invalidskih kolica i štaka koji su veoma važni i potrebni osobama s invaliditetom, članovima Društva.  Tako ćemo uz vašu pomoć, svih ljudi velikih srca i dobrih namjera,  upotpuniti posudionicu ortopedskih pomagala Društva za osobe s  invaliditetom.

Iskreno se veselimo svim svojim sugrađanima Porečanima ali i svim drugim prijateljima i simpatizerima Društva invalida Poreč te slučajnim posjetiteljima koji će biti sa nama na ovom humanitarnom koncertu 25.8.2022.  

Naši vjerni prijatelji iz TU I TAMO BAND-a sigurno garantiraju dobru zabavu svima.

Očekujemo vas u velikom broju i iskreno se veselimo druženju sa vama!

Društvo invalida Poreč

Print Friendly, PDF & Email
IRONMAN S-23