NEWS
HALF MARATON S

Tracy Lee Stum i 3D crtanje u Poreču od 29.8. do 1.9. na Rivi !

29.08.2013. 08:51; ; Početna / Kultura / Tracy Lee Stum i 3D crtanje u Poreču od 29.8. do 1.9. na Rivi !

Umijeće trodimenzionalnog crtanja na ulici široko je priznato i prihvaćeno u svijetu te se gosti u Poreču od 29. kolovoza do 01. rujna 2013. mogu diviti djelu jedne od najpoznatijih 3D umjetnica iz SAD-a, Tracy Lee Stum.

Ovaj Street art događaj dio je Valamarove inovativne promotivne kampanje povodom novog projekta na otoku Sveti Nikola nasuprot porečke rive.

Na malom otoku , udaljenom samo 5 minuta vožnje brodom od Poreča, Valamar gradi novi resort sa četiri zvjezdice pod nazivom Valamar Isabella Island Resort, koji će se odlikovati bogatim sadržajima te će prve goste dočekati u svibnju 2015. godine. Projekt će biti predstavljen javnosti kao 3D street art uradak veličine 24 m2 u Poreču, s potpisom umjetnice Tracy Lee Stum , što će biti prva vizualizacija ovog velikog projekta.

Posjetitelj će moći promatrati umjetnicu na djelu i fotografirati trodimenzionalno umjetničko djelo u nastajanju. Stum je među top deset svjetskih talenata u 3D umjetnosti te od 2006. godine drži Guinnessov rekord za najveći individualni Street Art uradak. Njezini maštoviti 3D radovi i murali traženi su od strane poznatih svjetskih brendova, reklamnih agencija, umjetničkih organizacija i obrazovnih ustanova diljem Sjeverne Amerike, Azije, Indije i Europe pa vas pozivamo da ne propustite ovaj zanimljivi doživljaj na porečkoj rivi.

foto: http://www.tracyleestum.com/

Galerija slika uz članak