NEWS
HALF MARATON S

Tečajevi i obrazovanje u organizaciji POUP-a

poup-logo-v
20.09.2021. 14:28; ; Početna / Obavijesti / Tečajevi i obrazovanje u organizaciji POUP-a

Pučko otvoreno učilište Poreč upisuje polaznike u verificirani program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta.

Cilj je ovog tečaja osigurati potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova računovodstveno -knjigovodstvenog referenta u modernom poslovnom okruženju te na taj način steći samostalnost u provođenju knjiženja poslovnih događaja u skladu s važećim zakonskim propisima, izrađivanju raznih vrsta obračuna i sastavljanju financijskih izvještaja.

Nastava je usmjerena na praktični dio koji se izvodi putem specijaliziranog računovodstvenog softvera SYNESIS, knjiženjem poslovnih promjena zastupljenih u svakodnevnom poslovanju poduzeća, te popunjavanjem raznih obrazaca, prijava i izvještaja. Teorijski dio nastave izvodi se redovnom nastavom putem prezentacija, uz priručnik koji se redovito ažurira.

Uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka vezanih za održavanje nastave, program započinje u utorak 5.10. 2021., a zainteresirani se mogu prijaviti online putem poveznice: https://forms.gle/rdHiPqZZ3DxZZrVQ7

Nastava će se održavati prema sljedećem rasporedu:
utorkom od 17 do 20 sati
subotom od 9 do 14 sati.

Cijena programa je 4.300,00, plativo u tri mjesečne rate (1.450,00kn + 1.425,00kn + 1.425,00kn)

Uvjeti za upis su:
– završena srednja škola
– navršenih 18 godina.

Dokumenti potrebni za upis:
– završna svjedodžba srednje škole ili diploma
– domovnica
– rodni list ili izvod iz matice rođenih.

Više informacija zatražite putem e-maila [email protected] ili na broju telefona 052 887 216.

 

Tjedan cjeloživotnog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Poreč

  1. Tjedan cjeloživotnog učenja održat će se od 27. rujna do 5. listopada 2021.

Nacionalni projekt kojemu je cilj osvijestiti važnost cjeloživotnog obrazovanja i time ukazati na potrebu za stalnom edukacijom i unaprjeđenjem vlastitih znanja i vještina bez obzira na godine.

U ovoj nacionalnoj kampanji desetu godinu zaredom sudjeluje i Pučko otvoreno učilište Poreč i svojim programom podiže svijest o važnosti učenja i obrazovanja.

S obzirom da se učiti može ne samo u formalnim programima nego i na radionicama, predavanjima i samostalno, trudimo se naše korisnike motivirati i pozvati da se uključe u neke od oblika učenja.

Tako će povodom 15. Tjedna cjeloživotnog učenja naši sugrađani imati priliku na besplatnim interaktivnim predavanjima i radionicama doznati nešto više o fotografiji, novinama u poučavanju odraslih, oglašavanju na internetu i mekim vještinama u svakodnevnoj komunikaciji.

Pratite naše web-stranice www.poup.hr! 

Tjedan cjeloživotnog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Poreč

 

DATUM

VRIJEME

DOGAĐAJ

MJESTO

pon. 27.9.

17.00

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: FACEBOOK & INSTAGRAM

Broj korisnika društvenih mreža je u stalnom porastu. Ova činjenica posebno ide na ruku poduzetnicima, freelancerima i organizacijama koje jednostavno, cjenovno pristupačno i brzo pronalaze nove klijente ulažući u oglašavanje na društvenim mrežama. Tema predavanja je Oglašavanja i optimizacije društvenih mreža, s naglaskom na Facebook i Instagram.

Predavanje uključuje i praktične primjere kroz koje se na iskustveni način spoznaju alati, kanali i strategije iskorištavanja društvenih mreža.

Sudionici predavanja saznat će više o:

– Facebooku i Instagramu

– optimizaciji društvenih mreža

– algoritmu 2021

– best practices

– tips & tricks

 

(zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna online prijava na: https://forms.gle/yS3H4kD2boQvsHXL9)

Voditeljica: Lejla Rizvanović, iDigital Agency

 

foaje kazališta

uto. 28.9. 

18.00

ZANIMANJE: NJEGOVATELJ

Njegovatelji su osobe čiji je zadatak poboljšati kvalitetu života starijih ljudi, pomoći im da se nose sa svakodnevnim životom, pružiti im podršku fizički i emocionalno.

Na ovom predavanju iz prve ruke saznat ćete koja su znanja i vještine potrebna za obavljanje ovog poziva, s kakvim se sve izazovima susreću njegovatelji te na kraju doznati kako postati njegovatelj.

 

(zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna online prijava na: https://forms.gle/2bSrMHfmbdToUNbx8)

Voditeljica: Dragica Šuran

 

foaje kazališta

sri. 29.9.

18.00

SVJETLO + KOMPOZICIJA = FOTOGRAFIJA

Predavanje je koncipirano kao kratki uvod u fotografiju uz savjete kako uspješnije fotografirati. Sama srž fotografije, prvi “začin”, kako ga voditeljica Jelena voli zvati, jest svjetlo te će njemu posvetiti posebnu pažnju: kako svjetlo utječe na ishod fotografije, u koje doba dana fotografirati itd. Drugi neizbježan “začin” fotografije (ali i svakog oblika vizualne umjetnosti) je kompozicija pa ćemo tako na predavanju naučiti što je subjekt fotografije i gdje bi njega trebali smjestiti da fotografija izgleda zanimljivije i oku ugodnije.

 (zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna online prijava na: https://forms.gle/MLUjgkoaX6Ggh5LW8)

Voditeljica: Jelena Prekalj

 

foaje kazališta

čet. 30.9.

18.00

C.A.L.M.: novi digitalni alati i metode poučavanja

Projekt C.A.L.M. novi je ERASMUS+ program u kojem sudjeluje Pučko otvoreno učilište Poreč. Povezivanjem s drugim organizacijama koje pružaju znanja o suvremenim metodama poučavanja, poboljšavamo vlastite usluge i prilagođavamo se sve većim zahtjevima modernih polaznika obrazovnih programa.

Nastavnicima i voditeljima edukacija ovo će predavanje dati novi pogled na poučavanje, svježe ideje i metode prenošenja znanja.

 

(zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna online prijava na: https://forms.gle/53XttV1KF8XRzbkBA)

Voditeljica: Anita Pilat

 

Pučko otvoreno učilište Poreč – 

II.kat,

učionica br.4

 

 

Print Friendly, PDF & Email