NEWS

Svečana večera Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag te Ogranka umirovljenika Plave Lagune

Umirovljenici Umag 1
08.11.2022. 11:12; ; Početna / Gospodarstvo / Svečana večera Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag te Ogranka umirovljenika Plave Lagune

U Hotelu Garden Istra Plava Laguna 120 umirovljenika okupili su se na svečanoj večeri koja se održava u organizaciji Sindikata umirovljenika Hrvatske podružnica Umag te Ogranka umirovljenika Plave Lagune. Tako su se nakon dvije godine pauze okupili umirovljenici koji su  uživali u slavljeničkom tonu, a tijekom večere, osim odlične zabave, dobre atmosfere, održana je i tradicionalna lutrija, s brojnim nagradama.  

Prilikom formalnog dijela, predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske podružnice Umag, Eva Vrtovec istaknula je kako je postala tradicija da se na ovakav način okupljaju umaški umirovljenici, a Sindikat tijekom cijele godine poduzima i niz akcija kako bi se poboljšao život umirovljenika u Umagu.

Eva De Zan Prusina, voditeljica odnosa s javnošću u Plavoj Laguni prezentirala je rezultate Plave Lagune, s naglaskom na investicije koje su napravljene u destinaciji Umag u protekle tri godine – od uređenja Istarskih vila u Stella Marisu, uređenja novog bazenskog kompleksa na Punti između hotela Umag i Sipar, investicije u novi bazenski kompleks, nove zone za mobilne kućice te plažu u Kampu Park Umag, kao i u obnovu soba u Residencu Hotela Garden Istra Plava Laguna.

Suradnju sa SUH-om i ogrankom umirovljenika Plava Laguna namjerava nastaviti i dalje kroz obilaske investicijskih projekata Plave Lagune, kroz druženje prilikom evenata koje Plava Laguna organizira u destinaciji Umag te plaćanje članarine za svoje bivše radnike u Sindikatu umirovljenika, podružnica Umag.

Večera se nastavila u neformalnijem tonu, uz zabavni program Highlandersa i nezaobilaznu humanitarnu lutriju.

 

Print Friendly, PDF & Email