NEWS
valfresco

Sutra derbi NK Jadran – NK Novigrad. Utakmica je na rasporedu u 13:30 sati na stadionu Veli Jože.

Vije10355-15140
15.11.2019. 18:41; Učitavanja: 62; Početna / Sport / Sutra derbi NK Jadran – NK Novigrad. Utakmica je na rasporedu u 13:30 sati na stadionu Veli Jože.

Pred seniorima NK Jadran Poreč je u sklopu 12.kola 3.HNL susjedski derbi protiv NK Novigrad.
Ovosezonska organizacija ligaškog natjecanja dovodi do drugog prvenstvenog ogleda ovih rivala u razmaku manjem od 3 mjeseca. Prvi ovosezonski susret Jadran je pobijedio 4-1 sa dva pogotka Miljanića, te jednim Vlizla i Banića, a u oba tabora su svjesni da će sutrašnji ogled će biti potpuno drugačija utakmica, u nadi da ga loša vremenska prognoza neće odgoditi, susret najavljuje povratnik u ekipu Jadrana Denis Tikas:
“Očekuje nas utakmica protiv Novigrada koji je sigurno kvalitetna momčad te u ovakvim derbi utakmicama nema favorita. Činjenica je da igramo na domaćem terenu pred našim navijačima i to će nam biti veliki motiv da damo svaki svoj maksimum na terenu i nastavimo ovaj pozitivan niz koji smo započeli prije 3 kola. Pitanje je što će biti sa terenom s obzirom da kiša neprestano pada, a ako se bude igralo, pobijediti će onaj tko se bolje prilagodi uvjetima. Ujedno pozivam Šajete i sve ostale naše navijače da nas u što većem broju podrže na toj utakmici.”

Trener Šuran neće moći računati na kartoniranog Vedrana Radmana, te duže vrijeme ozlijeđene Davida Dujanića i Manuela Perkovića. Utakmica je na rasporedu u 13:30 sati na stadionu Veli Jože. 

Pred Školom nogometa NK Jadran Poreč su posljednja kola u uzrastima od mlađih pionira do juniora.
Kategorije U13 i U15 u subotu dočekuju vršnjake iz prvoligaša HNK Rijeka, u 10:00 i 11:30 u Zelenoj laguni.
U nedjelju su prve momčadi kategorija U9 i U11 domaćini NK Novigradu u 10:00 i 11:00 sati, dok druge momčadi dočekuju NK Buzet u 12:00 i 13:00, sve utakmice će se odigrati na terenima u Zelenoj laguni. 
Kadeti i juniori u nedjelju gostuju u Labinu.

J.P.

Print Friendly, PDF & Email