NEWS

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” oduševio božićnom plesnom predstavom “Čarolija Božićne noći”

JPR_0327
16.12.2019. 09:06; Učitavanja: 581; Početna / Kultura / Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” oduševio božićnom plesnom predstavom “Čarolija Božićne noći”

Ove subote 14.12.2019. Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ ponovo je oduševio brojne građane grada Poreča božićnom plesnom predstavom „Čarolija Božićne noći“.

Sa dvije izvedbe plesne predstave članovi Studia „MOT 08“  napunili su kazališnu dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Poreč na kojoj se tražila stolica više, te su ponovo svojom novogodišnjom tematskom produkcijom oduševili prepunu dvoranu roditelja, prijatelja, ljubitelje plesa i svih onih koji podržavaju amaterizam i rad s djecom.

Bajkovitu priču isprepletenu emocijama i plesom izvele su sve plesne skupine Udruge MOT 08 , njih 130-tak, od najmlađih do najstarijih iz skupina: Stars, Diamonds, Divas, Angels, Twinkle, Space, Simple, Fame, Magic s porukom „Treba sačuvati dijete u sebi i kad čovijek odraste i jednako se iskreno veseliti Božiću i malim stvarima kao što to djeca znaju“.

Scenografija i kostimi upotpunili su priču i dočarali božićni ugođaj a u nama probudili pregršt emocija. Bio je tu i neizostavni Djed Božićnjak koji je na kraju razveselio djecu  i uručio i prigodne darove koje je kao i svake godina Udruga pripremila.

Koreografije su  osmislile Josipa Kalac i Aleksandra Hodak.

Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ se zahvaljuje  svima koji su pomogli  u realizaciji božićne produkcije: Gradu Poreču, Obrtničkom domu, Pučkom otvorenom učilištu Poreč, SZGP, Caffe baru Parens, Damiru Milošu, Ivanu Pisku, Aleksandru Poropatu,  Veri Krekhovetskayi i svim roditeljima prijateljima, volonterima i donatorima.

Zahvaljuju se i lokalnim portalima na medijskom praćenju njihovog rada.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email