NEWS
HALF MARATON S

Strateško partnerstvo Istre sa nogometnim klubom FC Bayern München

10.03.2023. 20:36; ; Početna / Gospodarstvo / Strateško partnerstvo Istre sa nogometnim klubom FC Bayern München
tzi-bayern

Turistička zajednica Istarske županije i ove godine nastavlja važno strateško partnerstvo sa velikanom svjetskoga glasa – nogometnim klubom FC Bayern München.
Ovaj savršen primjer co-brendinga započeo je još 2018. godine i od tada Istra koristi velike komunikacijske i promotivne mogućnosti koje nam nudi navedeno ključno strateško partnerstvo.

Idući tjedan, točnije 14. ožujka pokrenut će se posebna, targetirana, destinacijska kampanja putem nagradne igre koja će trajati do 4. travnja 2023. godine.
Tijekom tih 3 tjedana, promocija nagradne igre  odvijat će se na više promotivnih kanala strateškog partnera, i to:

  • banner na homepageu i appu FC Bayern Münchena;
  • banner u dva newslettera za fanove na području cijele Njemačke;
  • putem društvenih mreža (2x FB Post + Story i 1x Instagram Story) za njihove followere na području DACH (Njemačke/Austrije/ Švicarske) kao i 
  • putem exkluzivnog partnermailinga na području DACH. 

 

Ukupna tržišna vrijednost kampanje iznosi 220.000 Eura.

Za ovu kampanju TZ Istarske županije izradila je poseban landing page (niže je vizual), a dodatnu snagu i sinergiju ovoj važnoj kampanji daje činjenica da se kampanji pridružilo pet najznačajnijih hotelijera iz Istre kao sponzori nagrada koje obuhvaćaju pet petodnevnih boravka u hotelima s 4* tijekom ovog proljeća.

Inače, statistika navedenog media mixa pokazuje da web/app ima 5,6M posjeta mjesečno, FB 57M i IG 34M pratitelja, a e-newsletter se šalje na 650.000 adresa (fanovi, mediji i dr., sa open rate od čak 42%).

TZI

Print Friendly, PDF & Email