NEWS
valfresco

Stolnoteniski klub Vrsar nakon kratke pauze i priprema nastavlja s natjecanjima

20200119_143941[1]
19.01.2020. 23:23; Učitavanja: 82; Početna / Novosti / Okolne općine / Stolnoteniski klub Vrsar nakon kratke pauze i priprema nastavlja s natjecanjima

Nakon kratke pauze i priprema koje su napravljene u Vrsaru i dijelom u Sloveniji, uz pomoć stolnoteniskih prijatelja iz Celja nastavljena su stolnoteniska uzbuđenja za natjecatelje iz Vrsara.
Seniorke su gostovale u Zagrebu, u okviru 10.kola Superlige kod ekipe Mladosti i izgubile 3:1 iako su lako mogle i dobiti nova 2 boda. Mladost je povela 1:0 i nakon toga izjednačuje Martina Rioža odličnom igrom, a potom Marta Jurčević gubi 3:2 nakon vodstva od 2:0.
Propuštena je tako šansa za nove bodove.

Seniori su u sastavu Jadran Kovačev, Jan Grujović i Mateo Kašner rutinski odradili 8. kolo 2.Hrvatske lige i u Vrsaru su svladali “Brovinje” rezultatom 4:0.

Najmlađi kadeti su 4.na prvenstvu regije, u sastavu Paolo Pulić, Andrej Kalčić i Luka Lovrić.
I na kraju tjedna kadetkinje su u Opatiji osvojile 2.mjesto ekipnog prvenstva Primorsko-Goranske i Istarske županije. Igrale su Ana Lukez, Ema Brizić i Morena Brajković.

Narednog tjedna,25. i 26.1.u Zagrebu se održava međunarodni Memorijal “Lovro Ratković” u svim mlađim kategorijama na kojem će nastupiti i natjecatelji iz Vrsara.

M.B.

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S