NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Stolnotenisačice “Vrsara” Martina Rioža i Marta Jurčević nastupile za reprezentaciju Hrvatske u stolnom tenisu na Zagreb Open turniru

IMG-75ed91c62cec8394e9bd3d81a1de6554-V[1]
04.10.2020. 22:46; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Stolnotenisačice “Vrsara” Martina Rioža i Marta Jurčević nastupile za reprezentaciju Hrvatske u stolnom tenisu na Zagreb Open turniru

Stolnotenisačice “Vrsara” Martina Rioža i Marta Jurčević zabilježile su još jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske u stolnom tenisu.

U Zagrebu je održan Zagreb Open, međunarodni turnir u ženskoj i muškoj konkurenciji.
Za reprezentaciju U-21  Hrvatske Marta Jurčević je dospjela do četfrtfinala u kojem je izgubila od rumunjske igračice Mitrofan.
Martina Rioža je  u kategoriji seniorki zaustavljena u skupinama nakon poraza od rumunjske predstavnice Zaharie  i ruske igračice Mohknaceve.

Turnir je odigran od četvrtka do subote u dvorani Doma sportova.

Seniori Vrsara su imali redovito kolo 2. Hrvatske lige u kojem su nadigrali “Brovinje” rezultatom 4:1.
Za ekipu iz Vrsara nastupili su: Jadran Kovačev, David Šverko i Jan Grujović.
Ovom prilikom se stolnoteniski klub “Vrsar” zahvaljuje Gradu Poreču na ustupljenoj dvorani za odigravanje susreta.

I na kraju tjedna dvostruki uspjeh najmlađih kadeta.
Emil Prekalj je zauzeo 2.mjesto, dok je najbolji na kvalifikacijskom turniru za TOP najboljih u Hrvatskoj bio Paolo Pulić.
Nakon skupina,četfrtfinala i polufinala na u kojem su svladali svoje protivnike sastali su se u finalnom susretu. Paolo Pulić bio je uspješniji rezultatom 3:1.

M.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email