NEWS
HALF – s

Brojne aktivnosti za djecu Studia za izvedbene umjetnosti MOT 08 povodom Dječjeg tjedna

05.10.2020. 08:39; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Brojne aktivnosti za djecu Studia za izvedbene umjetnosti MOT 08 povodom Dječjeg tjedna
djecji-tjedan20

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna koji se održava u prvom punom tjednu mjeseca listopada s  posebno osmišljenim sadržajima,  a s ciljem promicanja dječjih prava, njihovog položaja u društvu u obitelji i lokalnoj zajednici,  Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 ove je godine u suradnji sa Gradom Porečom, Zdravim gradom Poreč, Pučkim otvorenim učilištem Poreč i  volonterima  odgojiteljicom Natašom Rotar i profesoricom likovne umjetnosti Marinom Dželalijom Jakominić pripremio bogati program.

      U suradnji sa Zdravim gradom Poreč  u ponedjeljak 05.10.2020. će se održati radionica “Usmjeravanje emocija kroz glazbu” . Radionicu će  voditi Dajana Miloš, psihologinja i muzikoterapeutkinja Zdravoga grada Poreč.

     U utorak 06.10.2020. u 17.00 na Trgu slobode  u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Poreč i Gradom Poreč, organizirana je plesna  izvedba plesačica udruge. Nastupat će skupine Simple i Fame i solistice udruge.

    U srijedu 07.10.2020. je kreativna radionica gdje će starije članice udruge osmisliti  izraditi potrebne rekvizite za mlađe članice koje će se koristiti za potrebe koreografije. Cilj radionice je potaknuti djecu na kreativno stvaralaštvo, volontiranje i timski rad.

     U četvrtak 08.10.2020. u goste najmlađim članovima udruge dolazi teta pričalica bajki – odgojiteljica  Nataša Rotar,  koja će najmlađoj djeci  čitati bajke te će svojim zvonkim glasom probuditi dječju maštu. 

      U petak 09.10.2020.   organizirana je kreativna radionica koju će voditi profesorica likovne umjetnosti Marina Dželalija Jakominić koja će pomoći djeci izraditi njihovu zastavu i potaknuti ih na  stvaralaštvo, timski rad i zajedništvo.

Neka „Dječji tjedan“ prođe u znaku dječje igre, plesa i  smjeha!

Print Friendly, PDF & Email