NEWS

Stolni tenis : Leon Španić 2. a Antolović Johannes Karlo 3. na 5.” Kupu Grada Paga”

PAG230814009
25.08.2014. 09:16; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolni tenis : Leon Španić 2. a Antolović Johannes Karlo 3. na 5.” Kupu Grada Paga”

Proteklog vikenda 23.-24.08.2014. na otoku Pagu održan je 5. Kup Grada Paga koji je okupio prko 180 takmičara iz većine Hrvatskih klubova.Već tradicionalno igrači Istarske županije ostvaruju lijepe rezultate i bodove na ovom Hsts-ovom turniru.

Sjajan uspjeh u kategoriji kadeta već prvog dana postigao je Leon Španić (Poreč) koji je zaustavljen u finalu od Banek Marija (Osijek ) sa 3-0. Španić je grupu prošao sa tri pobjede da bi u 1/8 finala pobjedio Butigan Mateja (Dubrovnik) sa 3-0. U 1/4 finalu Španić je savladao Golubić Kristijana iz Samobora sa 3-0 da bi u predivnom meču polufinala savladao odličnog Lovru Zovka (Zagreb) sa 3-1.
Antolović Johanes Karlo je također završio grupu sa tri pobjede da bi u 1/8 finala bio bolji od Poznić Filipa (Zabok) kojeg je dobio sa 3-0.U 1/4  finalu Antolović je savladao Krstevski Aleksu (Pula) sa 3-1 a u polufunalu bio bolji od Franjčec Karla iz Zaboka sa 3-1. Zaustavljen je u polufinalu od kasnijeg pobjednika Banek Maria sa 3-0. Nove bodove u kategoriji kadeta osvojili su i Luka Švaganović i Luka Jovičić (oba Sveti Lovreč).

U kategoriji najmlađih kadeta 1/4  finale izborio je mladi i sve bolji igrač Poreča Šušljik Mateo koji je grupu prošao sa dvje pobjede a izgubio u 1/4 finalu od Slovenca Podobnik Luke sa 3-0. Bodove nisu uspjeli osvojiti Popec Dora (Poreč) i Antonio Matošović i Sošić Gabriel (oba Kanfanar).

U kategoriji mlađih kadeta igrači Lovreča nisu uspjeli osvojiti trofeje i ako je Antolović bio treći nositelj.U 1/4 finalu zaustavio ga je Leon Šantek rezultatom 3-1 dok je u drugom 1/4 finalu Luka Švaganović propustio plasman u polufunale izgubivši meč sa 3-2 od Ban Ivora (Zagreb) . Luka Jovičić zaustavljen je u 1/8 finala a nove bodove osvojio je i Antonio Radojković.

Pripreme koje još traju kroz “Ljetnji kamp” u Svetom Lovreču pokazale su da je većina igrača spremna za nastavak sezone.

Slijedećeg vikenda igrače trenera Jakovetića čeka 1.HSTS-ov turnir iz serije “Reno Vinek” koji će se održati u Opatiji.

J.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email