NEWS

Stolni tenis : Jovičić Luka u najmlađima, Antolović Johannes Karlo u mlađim kadetima osvojili 3. mjesto na 4.” Kupa grada Paga”.

26.08.2013. 20:50; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolni tenis : Jovičić Luka u najmlađima, Antolović Johannes Karlo u mlađim kadetima osvojili 3. mjesto na 4.” Kupa grada Paga”.

Proteklog vikenda  24.-25.08.2013. godine na Pagu održan je 4. Kup grada Paga – turnir u stolnom tenisu koji je okupio preko 150 stolnotenisača i stolnotenisačica iz 30 klubova Hrvatske.  Na ovom prekrasnom turniru sjajan nastup ostvarili su igrači Svetog Lovreča , Nove Vasi i Poreča.

U kategoriji najmlađih kadeta kao 4. nositelj turnira mladi igrač Svetog Lovreča Luka Jovičić ostvario je očekivani rezultat i osvojio 3. mjesto. Grupu je završio sa tri pobjede da bi bio slobodan u 1/8 finala, a u ¼ finalu bio je bolji od Šimunović Marka (Mostar) sa 3-1. U polufinalu je izgubio sa 3-0 od kasnijeg pobjednika turnira Leona Šanteka (Ljubešćica).

U kategoriji najmlađih kadetkinja nove bodove osvojila je Lara Zgrablić (Sv.Lovreč) koja je zaustavljena u ¼ finalu dok je nove bodove osvojila i Antonela Glavić (Sv.Lovreč).

U kategoriji mlađih kadeta i ovoga puta sjajan je bio Antolović Johannes Karlo koji je osvojio 3. mjesto. Antolović je grupu završio sa dvje pobjede da bi u 1/8 finala bio bolji od kolege iz kluba Luke Jovičića kojeg je pobjedio sa 3-0. U ¼ finalu Antolović je sa uvjerljivih 3-0 pobjedio Leona Šanteka (Ljubešćica), a u polufinalu doživio poraz od 3-1 od Karla Frančeca (Zabok).
Glavočević Ivan je zaustavljen u ¼ finalu od Lovra Zovka (Zagreb) sa 3-1 dok su Luka Jovičić i Luka Švaganović (oba Sv.Lovreč) zaustavljeni u 1/8 finala.
Antonio Radojković (Poreč) nije uspjeo uknjižiti nove bodove.

U kategoriji kadeta nove bodove ostvario je Antolović koji je zaustavljen u ¼ finalu dok su “ulaz” na rang liste Hsts-a ostvarili plasmanom u 1/8 finala Ivan Glavočević i Luka Švaganović, a nove bodove uknjižio je i Marino Augustinović (Poreč).

U kategoriji juniora sjajnom igrom i pobjedom u grupi “ulaz” na rang listu juniora ostvario je Dario Šajtoš (Nova Vas). Bodove u ovoj kategoriji nije uspjeo uknjižiti Marino Augustinović.

I ako pripreme igrača još uvjek traju forma igrača je zadovoljavajuća a optimizam pred 1.Hsts-ov Otvoreni turnir trofej “Reno Vinek” koji se održava u Poreču u SRC Veli Jože slijedećeg vikenda, trener Jakovetić nije krio.

J.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email