NEWS
valfresco

Stolni tenis: Dvostruki program u Palestri

14.01.2006. 00:00; Učitavanja: 45; Početna / Sport / Stolni tenis: Dvostruki program u Palestri

 Dvostruki domaći program danas očekuje stolnotenisače »Poreča« u borbi za naslov prvaka Druge lige – zapad, protiv dva riječka kluba. Porečani će u Palestri prvo od 11 sati ugostiti »Kvarner«, a potom od 17 sati i »Srdoče«. Sudeći po plasmanu na ljestvici opasniji protivnik trebali bi biti »Srdoči«, koji porečkim stolnotenisačima pušu za vrat na tablici, s bodom zaostatka. Uostalom, momci iz Palestre u trogodišnjoj drugoligaškoj povijesti još nikada nisu uspjeli pobijediti »Srdoče«. Međutim, neće ni »Kvarner« biti nimalo lak zalogaj, što je najbolje pokazao prvi susret u Rijeci koji je »Poreč« teškom mukom dobio, s tijesnih 4:3.

– Tijekom zimske ligaške pauze zaista smo se dobro pripremali i trenirali, a u istom ritmu radimo i sada, prenosi nam trener »Poreča« Damir Vidović. »Dosta vremena proveli smo u Puli na zajedničkim treninzima s tamošnjim prvoligašem, a isto smo učinili i proteklog tjedna pred ova vrlo važna dva susreta. Stoga mogu reći da potpuno spremni dočekujemo Riječane, a hoće li to biti dovoljno za dvostruku pobjedu koju priželjkujemo – ne mogu tvrditi. Znam samo da će igrači u oba susreta nastojati pružiti svoj maksimum.«

Najveći nedostatak momčadi »Poreča« je neiskustvo.

– Pored iskusnog Damira Prsteca u sastavu imamo tri juniora: Sašu Stankovskog, Gorana Antolovića i Alda Hoxhu, koji su skloni oscilacijama u igri, tako da nikad ne znamo kako će u pojedinom susretu reagirati. U zadnjim susretima to se posebno vidjelo kod Antolovića, dok je Stankovski u zadovoljavajućoj formi pa se nadamo da ga te oscilacije neće uhvatiti baš danas. Upravo ta nepredvidivost igrača najveća je zamka naše momčadi, rekao je Vidović.


K. K., Glas Istre
Print Friendly, PDF & Email