NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Stolni tenis: Dora Popec osvojila 33. Kup grada Rijeke

slika svi
04.05.2016. 23:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolni tenis: Dora Popec osvojila 33. Kup grada Rijeke

Protekle subote je u  Rijeci održan 33. Kup grada Rijeke, tradicionalan međunarodni turnir koji okuplja mnoge mlade stolnotenisače i stolnotenisačice. Igralo se u četiri kategorije kod muških i tri kod ženskih stolnotenisača. Turnir je okupio oko 170 stolnotenisača i stolnotenisačica iz Hrvatske i Slovenije. Na turniru su nastupili i igrači STK Jadrana Leo Šajina, David Barna, Vladan Krivokapić i Dora Popec.

U kategoriji najmlađih kadeta Leo Šajina , grupu je prošao sa dvije pobjede i jednim izgubljenim mečom da bi u 1/16 finala bio poražen sa 3:2 od Matea Stočka iz STK Varaždina.

U kategoriji mlađih kadeta nastupili su David Barna i Vladan Krivokapić koji su u grupi imali dva poraza i jednu pobjedu tako da ne nažalost nisu plasirali u daljnje natjecanje ali su sa jednom pobjedom u grupi izborili svoje mjesto na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

U kategoriji najmlađih kadetkinja Dora Popec je do finala sve riješila u tri seta, a za zlatnu medalju nadigrala je Saru Tokič sa 3:1 (8, -8, 2, 8). To je odličan uspjeh naše Dore uzimajuću u obzir da je Sara Tokić jedna od najboljih igračica Slovenije te smo sigurni da je trener Jadran Kovačev zadovoljan njezinim uspjesima koje je nanizala u proteklom razdoblju.

STK JADRAN

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email