NEWS
Best of Poreč

Stolni tenis: DORA POPEC iz STK Jadran OSVOJILA TOP 12 U OSIJEKU

25.05.2016. 22:50; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolni tenis: DORA POPEC iz STK Jadran OSVOJILA TOP 12 U OSIJEKU
46

Osijek je 14.svibnja  bio domaćin 2. pozivnog turnira za najmlađe kadetkinje koji je okupio 12 najboljih u Hrvatskoj  a prvo mjesto osvojila je Dora Popec (Jadran). Dora Popec (Jadran) pobjednica je u konkurenciji najmlađih kadetkinja. Skupinu B završila je prva sa svih pet pobjeda, a potom je u razigravanju od 1. do 4. mjesta bila još uvjerljvija i sva tri meča završila sa 3:0. Iza sebe ostavila je Brunu Borovec (Starr), Senu Smailji (Kvarner) te Stellu Šaš (Koprivnica).To je samo potvrda kako je Dora u samom uzletu i odličnoj formi.

Proteklog je vikenda održan tradicionalni 63.Zagiping na kojem je bilo 800 natjecatelja iz 17 država. . Tri dana neprestanog stolnog tenisa je bilo na Zagipingu, a mnogi hrvatski predstavnici osvojili su mnoštvo medalja Pehare pobjednicima predali su legendarni stolnotenisač Dragutin Šurbek te njegov sin direktor turnira Dragutin Šurbek. Na turniru su nastupili i stolnotenisači STK Jadrana koji su ostvarili dobar uspjeh.

U kategoriji najmlađih kadeta i kadetkinja natjecali su se Dora Popec i Leo Šajina . Dora je  vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji došla do 1/8 finala gdje ju je zaustavila u odlično odigranom meču  Bruna Borovec (Starr) sa rezultatom 3:2. Leo je kvalifikacije prošao prvi u grupi i kvalificirao se u glavni ždrijeb turnira da bi u glavnom ždrijebu u vrlo jakoj konkurenciji bio zaustavljen što mu je ipak donijelo dodatne bodove i napredak na rang listi HSTS-a.

U mlađim kadetkinjama i kadetima nastupili su Lara Bonkopanjo, Gloria Divjak, David Barna , Vladan Krivokapić i Marko Sadlovski.

Lari i Gloriji je to bio prvi nastup na tako jakom turniru tako da su otišle sa turnira bez bodova ali sa iskustvom dok su malo iskusniji David Barna i Vladan Krivokapić zabilježili nove bodove, za Marka je to također bilo novo iskustvo tako da je ostao bez zabilježenih bodova.

Nastup na Zagipingu ujedno označava i službeni završetak sezone natjecanja te naše stolnotenisače očekuju manji županijski turniri .Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su omogućili našim stolnotenisačima odlazak na turnire.

.

STK Jadran

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani