NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

ŠSD „Mate Balota“ šesti na Županijskom prvenstvu Srednjih škola u odbojci – mladići

392878932_932878848840740_4880959797549247976_n
21.02.2024. 23:53; ; Početna / Sport i rekreacija / ŠSD „Mate Balota“ šesti na Županijskom prvenstvu Srednjih škola u odbojci – mladići
Odbojkaši Tehničke škole iz Pule pobjedom nad odbojkašima Srednje škole Zvane Črnje iz Rovinja 2:0, u odlučujućoj finalnoj utakmici osvojili su prvi naslov Županijskog prvaka, i prekinuli dominaciju mladića školskog sportskog društva „Zvane“ iz Rovinja, koja je trajala posljednjih deset godina. Sad ih čeka državno prvenstvo školskog sportskog društva srednjih škola.
🎖🎖🎖🏐🏐🏐
 
Gradska sportska dvorana u Pazinu bila je poprište županijskog srednjoškolskog školskog sporta odbojke za mladiće. Zbog većeg broja ekipa igralo se kroz dvije skupine, nakon čega je slijedilo razigravanje koje donosi naslov županijskog prvaka. Skupinu A uspješno je svladala ekipa školskog sportskog društva „Tehničar“ s dvije pobjede nad školskim sportskim društvom „Leonardo“ iz Buje 2:0 i školskim sportskim društvom „Mate Balota“ iz Poreča 2:0.
U skupini B uvjerljivi su bili mladići školskim sportskim društvom „Zvane“ iz Rovinja s tri pobjede nad školskim sportskim društvom „Srednjoškolac“ iz Pazina 2:1, školskim sportskim društvom „Gimnazijalac“ iz Pule 2:0 i školskim sportskim društvom „Duga“ iz Labina 2:0.
👏👏👏
 
Mladići nisu razočarali. Utakmica za broncu bila je odlična najava za ono što je slijedilo u finalu. Od prve minute, rezultat je između školskog sportskog društva „Srednjoškolac“ i školskog sportskog društva „Leonardo“,bio podjednak. Svaki napad, obrana i kontranapad bili su ključni, da bi na kraju srednjoškolci iz Pazina ipak kvalitetnije iskoristili prilike i pogreške suparnika te odnijeli broncu.
💪💪💪
 
U maksimalno kvalitetnoj predstavi tehničari iz Pule dobili su odbojkaše školskog sportskog društva „Zvane“ iz Rovinja s glatkih 2:0. Osim što su donijeli muški odbojkaški primat u Pulu, iako su svi mislili kako će u Rovinj, odbojkaši Tehničke škole iz Pule bili su najveće iznenađenje županijskog prvenstva.
🏆🏆🏆
 
Poredak:
1. ŠSD „Tehničar“ Tehnička škola Pula 🥇
2. ŠSD „Zvane“ Srednja škola Zvane Črnje Rovinj 🥈
3. ŠSD „Srednjoškolac“ Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin🥉
4. ŠSD „Leonardo“ Talijanska srednja škola Leonardo da Vinci Buje 5. ŠSD „Gimnazijalac“ Gimnazija Pula
6. ŠSD „Mate Balota“ Srednja škola Mate Balota Poreč
7. ŠSD „Duga“ Srednja škola Mate Blažine Labin
👍👍👍
 
Izvor: ŠŠ savez IŽ
 
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email