NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Poreča-Parenzo

21.02.2024. 23:50; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Poreča-Parenzo
javni-poziv

Pokreće se postupak imenovanja članova Kulturnog vijeća Grada Poreča-Parenzo koje se osniva radi kontinuiranog praćenja i razmatranja stanja u pojedinim područjima umjetničkog i kulturnog stvaralaštva, davanja prijedloga za poticanje umjetničkog i kulturnog razvitka i unaprjeđenja, predlaganja kulturnih politika, ciljeva i mjera za njihovo provođenje, stručnih podloga i mišljenja te obavljanja i drugih poslova sukladno Zakonu o kulturnim vijećima i financiranju javnih potreba u kulturi. 

Kulturna vijeća u svom radu stručno vrednuju i ocjenjuju programe i projekte prijavljene na javne pozive, predlažu kriterije vrednovanja programa i projekata, razmatraju mjere za poticanje i promicanje profesionalnog kulturnog i umjetničkog stvaralaštva i kulturnog amaterizma u području svoje nadležnosti te predlažu mjere za njihovo unaprjeđenje i posebnu pozornost posvećuju promicanju lokalnog umjetničkog stvaralaštva u zemlji i inozemstvu.

Prijedlozi za članove s traženom dokumentacijom podnose se do 21.ožujka 2024.,a cijeli tekst službenog poziva nalazi se u privitku. 

POZIV PREDLAGANJE ČLANOVA KULTURNOG VIJEĆA GRADA POREČA-PARENZO

Print Friendly, PDF & Email