NEWS
LUTRIJA T

SPEKTAKULARAN koncert PARNOG VALJKA u Poreču za kraj ljetne sezone

056_manuel_paljuh_mpp
foto: Manuel Paljuh
02.10.2023. 17:57; ; Početna / Lifestyle / Zabava / SPEKTAKULARAN koncert PARNOG VALJKA u Poreču za kraj ljetne sezone

Nakon što su krajem ožujka PARNI VALJAK objavili novi autorski singl “Moja glava, moja pravila”, a bendu se pridružio talentirani pjevač Igor Drvenkar, band je započeo novo poglavlje.

Mnogobrojna publika koja se okupila na porečkoj rivi imala je priliku uživati u dvosatnom glazbenom spektaklu. Na početku koncerta prisjetili su se svog pokojnog pjevača Akija Rahimovskog, jednog od najkarizmatičnijih vokala sa naših prostora te poručili da je on uvijek sa njima. Svojim bezvremenskim hitovima kao što su „Jesen u meni“, „Nedjelja“, „Kada me dotakne“, „Ljubavna“, „Dođi“, „Uhvati ritam“, „Molitva“, odličnim zvukovima i fantastičnom energijom, proveli su mnogobrojnu porečku publiku kroz najblistavije trenutke dugovječne karijere benda. Bio je to koncert za pamćenje čime je Poreč na najbolji način obilježio završetak još jedne odlične turističke sezone.

Tijekom tjedna Porečani i gosti mogli su uživati u raznolikom programu i manifestacijama – interpretativnoj šetnji „La mula de Parenzo“, smotri istarskih autohtonih proizvoda, besplatnom edukativnom razgledavanju grada u pratnji vodiča, a najmlađi u prezentaciji sportova čime je obilježen Europski tjedan sporta.
Poreč je ovog vikenda ugostio i vrlo zanimljivo državno prvenstvo u oranju koje je okupilo orače iz cijele zemlje i potvrdilo Poreč kao grad bogate poljoprivredne tradicije. I ljubitelji motora i rallyja uživali su ovog vikenda u tradicionalnom 24. Rally Poreč koji se vozio po cijeloj Poreštini, ali i susretu motorista Golden wings, koji su se okupili na gradskoj rivi.

Pred nama su Istria300, Sport Fest, Plava Laguna IRONMAN 70.3 Poreč i brojne druge manifestacije, koje će Poreč učiniti sportskim središtem Istre, ali i Hrvatske tijekom listopada.

Paket “Jesen u Poreču” financijski i logistički podržavaju Turistička zajednica i Grad Poreč.

Print Friendly, PDF & Email