NEWS
LUTRIJA T

SoulFingersi, tematizirana ponuda jela i animacija za djecu na 3. Ribarskoj fešti u Vrsaru ovog petka 29.7.2022.

Slika4
27.07.2022. 21:54; ; Početna / Lifestyle / Zabava / SoulFingersi, tematizirana ponuda jela i animacija za djecu na 3. Ribarskoj fešti u Vrsaru ovog petka 29.7.2022.

Treća ovogodišnja Ribarska fešta održava se na rivi u Vrsaru u petak, 29. srpnja u 19 sati kada počinje zabavni program uz ponudu ribljih specijaliteta i dječji kutak s radionicama za najmlađe na temu mora i ekologije.

Dječji kutak i nastup limene glazbe

Osim tematizirane ponude jela, neizostavni dio Ribarske fešte je dječji kutak s radionicama na temu mora i ekologije za najmlađe posjetitelje. Radionice u dječjem kutku održat će se od 19.00 do 22.00. Najmlađi gosti pozvani su da se uključe na radionice i animaciju na rivi.

Program druge Ribarske fešte započinje nastupom limene glazbe iz Sv. Lovreča, otvaranjem gastronomskih punktova i radionicama u dječjem kutku već oko 19 sati. Na pozornici će se izmjenjivati Funbox band i SoulFingersi koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.

Za vrijeme manifestacije svoje će proizvode nuditi istarski OPG-ovi, te će se na vrsarskoj rivi naći maslinovo ulje, likeri, rakije, voće i povrće, prirodna kozmetika, proizvodi od drva, lavande i mnogi drugi.

Ponuda jela

Gourmet ponuda je od ove godine tematizirana na način da svaki štand nudi različita jela pripremljena na bazi jedne namirnice. Ponudu čine šest gourmet punktova tematski podijeljenih na: bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje i ostale glavonošce. Među novostima koje će posjetitelji ribarske fešte moći kušati su polpete od plave ribe, punjene srdele, pečeni krakovi od hobotnica, pljukanci s kaneštelama i šparugama, kapešante, pedoći, riblja pašteta, riblja salata, salata od folpi i mnoge druge.  Svi meniji prve Ribarske fešte su dostupni na web stranici https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/.

Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet, kojeg će na trećoj ovogodišnjoj fešti pripremati Mirjana Žikovic na štandu s plavom ribom.


Web https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/

Facebook https://www.facebook.com/VrsarIstria

INSTA https://instagram.com/vrsarinspires/     

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email