NEWS

Službeno priopćenje SDP-a Višnjan

16.05.2017. 09:32; ; Početna / Politika / IZBORI 2017 / Službeno priopćenje SDP-a Višnjan
189sdp_logo.jpg

(via Radio Centar) Poštovani,
temeljem Vašeg upita vezano za dopis bivših članova iz SDP-a Višnjan dužan sam Vam navesti činjenice, jedine i nepobitne.
Činjenica je da je Ljubomir Sirotić iskljućen iz stranke 06.02.2017. nakon stegovnog postupka koji se vodio pred tijelima stranke na kojima je unatoč brojnim pozivima odbijao sudjelovat, a čemu je povod bio njegovo neprovođenje politike SDP-a u Općinskom vijeću već isključivo osobni materijalni interes, o čemu ste već pisali na svojem portalu prema službenom dopisu OOSDP-a Višnjan.
Činjenica je da su Milan Žiković, Tihomir Žiković, Valter Žiković i Mariza Štifanić isključeni 06.05.2017.g. nakon što su se kandidirali na listi građana Branka Kovačića za ulazak u Općinsko vijeće Višnjana, dok su još bili članovi SDP-a Višnjan što predstavlja grubo kršenje statuta SDP-a.
Činjenica je da su Ljiljana i Mario Alfeo isključeni 06.05.2017.g. na svoju usmenu zamolbu.
Činjenica je da su u više navrata pozivani na sastanke stranke nakon što sam u kolovozu 2016. legitimno izabran za predsjednika OO SDP-a Višnjan, ali nikad se nisu odazvali na niti jedan sastanak tako da njihova razmišljanja nisam niti imao prilike čuti.
Ostatak bivših članova sa popisa su interesno i obiteljski povezani sa gore navedim pojedincima tako da je njihov postupak bio očekivan.
Nažalost razlozi ovakvog ponašanja su predizborne prirode i obični pokušaj diskreditacije jedne kvalitetne političke opcije u Višnjanu, želja mi je bila pročitati kvalitetne ideje i program navedene skupine i žalosti me da osim ovakvih tendencioznih dopisa medijima nemaju nikakvog programa i vizije za ponuditi biračima iako se reklamiraju kako skupina koja ZNA KAKO, čak štoviše smatram uvredljivim za zdravi razum biti prozvan kako se politikom bavim zbog osobnih interesa od skupine ljudi na čijem je čelu osoba u liku i djelu Ljubomira Sirotića, koja je svoju ruku u vijeću prodala za radno mjesto sebe i supruge podržavajući nesposobnu vlast, ne mareći za razvoj cijele općine Višnjan.

 

predsjednik OO SDP Višnjan
Vladimir Rajko

via Radio Centar FB

Print Friendly, PDF & Email