NEWS

Sjajno posjećene IRONKIDS utrke odlična su najava sutrašnjeg Plava Laguna IRONMAN 70.3 POREČ

Ironkids5
14.10.2023. 14:57; ; Početna / Sport i rekreacija / Sjajno posjećene IRONKIDS utrke odlična su najava sutrašnjeg Plava Laguna IRONMAN 70.3 POREČ

Započeo je pravi sportski vikend uz more,  u porečkom sportskom raju – Zelena Resortu:  dan uoči triatlonskog spektakla Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč – Istra – Hrvatska, održane su IRONKIDS utrke! Još uspješnije i brojnije nego lani.
Sudjelovalo je 300-tinjak djece, najviše s područja Poreštine, i to raspoređenih u pet starosnih kategorija, o čemu je ovisila i duljina staze koju su trčali – od 400 metara za petogodišnjake do 2000 metara za četrnaestogdišnjake.
Svi koji su prošli kroz ciljnu traku, dobili su medalje, jer: svi su pobjednici! To je ujedno i glavna poruka ovogodišnjeg porečkog Ironkidsa  promocija sportskih sadržaja i među najmlađima. Zato je utrka održana i pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, pa je startnina za sve bila osigurana!

 ”Ponosni smo pokrovitelji Ironkids utrka kojima vjerujem da potičemo aktivnost, bavljenje sportom i promoviramo zdravi život. Hrvatski olimpijski odbor tako dodatno šalje poruku i o važnosti besplatnih i dostupnih sportskih sadržaja za djecu” – poručio je Hrvoje Balen, direktor Ureda za programe sporta na lokalnoj razini HOO-a.

” Bila je ovo sjajna uvertira za sutrašnji Plava Laguna Ironman 70.3! Izuzetno smo zadovoljni velikim odazivom djece i to ne samo iz lokalne zajednice već i djece naših natjecatelja na Ironmanu!  Ovakvu atmosferu i velik broj gledatelja očekujemo i sutra na Ironmanu s početkom u 8 sati ispred Hotela Parentium! Budimo uz naše triatlonce da i ove godine iz našeg grada ponesu nezaboravne  uspomene s odlične utrke iz predivne destinacije u koju će se poželjeti vratiti”- istaknuo je Goran Vrus, direktor utrke Plava Laguna Ironman 70.3  Poreč .

Vidimo se sutra u Zelena Resortu na Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, jednom od najvećih događanja u organizaciji Plave Lagune, od ove godine pod brendom Plava Laguna Sport. Zahvaljujući upravo viziji koja u Plavoj Laguni postoji već više od 65 godina mi danas imamo bogatu sportsku i smještajnu infrastrukturu. Ali ono što je najbitnije, imamo neprocjenjivo iskustvo, znanje i sveobuhvatnu podršku koju dajemo našim gostima te tako stvaramo nezaboravno iskustvo boravka u našim objektima. Kroz brend Plava Laguna sport dodatno se obvezujemo da će ulaganja u sportsku infrastrukturu i logistiku biti i dalje bitne sastavnice poslovanja Plave Lagune te da ćemo biti najbolji domaćini.

Događanje podržavaju Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Grada Poreča, TZ Općine Funtana, Istarska županija, TZ Istarske županije, Ministarstvo turizma i sporta, Bina Istra i drugi sponzori kao što su Podravka, Kala, Cedevita, Hidra Iso, te triatlon klub Swibir.

Za više informacija zapratite naše društvene mreže https://www.facebook.com/ironman70.3Croatia

 https://www.instagram.com/ironman70.3croatia

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email