NEWS
HALF MARATON S

Sinoć na Ipsilonu teška prometna nezgoda – jedna osoba poginula, jedna teže ozlijeđena – zbog vožnje u suprotnom smjeru !

04.08.2022. 09:04; ; Početna / Crna kronika / Sinoć na Ipsilonu teška prometna nezgoda – jedna osoba poginula, jedna teže ozlijeđena – zbog vožnje u suprotnom smjeru !
243policijaa.jpg

Sinoć u 22:20 na dionici Istarskog ipsilona, od čvora Lupoglav do čvora Vranja, dogodila se teška prometan nezgoda u kojoj je smrtno stradala jedna osoba te je jedna osoba ozlijeđena.

Vozilo koje je uzrokovalo prometnu nezgodu, opel tigra PU registarskih oznaka, ušlo je na autocestu na čvoru Lupoglav u smjeru tunela Učka i zbog za sada neutvrđenih razloga, polukružno se okrenulo i nastavilo vožnju u suprotnom smjeru tj. natrag prema čvoru Lupoglav.

Nakon vožnje od niti 2 km, frontalno se sudarilo s vozilom audi A6 ZG registarskih oznaka koji se ispravno kretalo u smjeru prema tunelu Učka. Uslijed udarca, vozač opel tigre smrtno je stradao, dok je vozač audi-a zadobio teške ozljede te je zbrinut od strane hitnih službi.

Uz ovaj neobjašnjivi čin vozača opel tigre, potrebno je dodati da na mjestu prometne nezgode nisu pronađeni tragovi kočenja te su kazaljke brzine na vozilu opel tigra nakon nezgode bile blokirane na 140 km/h.

BINA Istra

 

Print Friendly, PDF & Email