NEWS

Rođendansko slavlje i veliko srce Max Cityja – Donacijom u iznosu od 95.000 kuna Osnovnoj školi Stoja, Max City nastavlja s društveno odgovornim poslovanjem

Max City rodjendan 2
09.11.2021. 07:00; ; Početna / Gospodarstvo / Rođendansko slavlje i veliko srce Max Cityja – Donacijom u iznosu od 95.000 kuna Osnovnoj školi Stoja, Max City nastavlja s društveno odgovornim poslovanjem

Velike tri godine prošle su od otvorenja najvećeg istarskog shopping centra. Jedinstveni brendovi, zabavni sadržaj za velike i male, raznovrsna ponuda hrane s okusima iz cijelog svijeta, ugodni kafići savršeni za predah, i sve to u ugodnom i prozračnom prostoru pretvorili su Max City u omiljeno odredište Puležana, Istrijana te brojnih domaćih i stranih turista.

Povodom proslave trećeg rođendana Max City je razveselio posjetitelje vrijednim poklonima, pa je tako čak 30 posjetitelja doma otišlo s novim Huawei tabletom, zabavom za mališane, neodoljivim popustima u brojnim trgovinama te jednom posebnom donacijom. Svojim susjedima, Osnovnoj školi Stoja, Max City donirao je iznos od 95.000 kuna koje će škola utrošiti za poboljšanje uvjeta održavanja nastave u pandemijskim vremenima.

Zoran Bjelopetrović, ravnatelj OŠ Stoja Stevan Muidža, direktor Max City d.o.o.

Naime, ‘učionica pod ladonjama’ u vrtu škole, gdje mnogi učitelji već održavaju nastavu, će se od navedenih sredstava urediti i tako postati mnogo funkcionalnija kako bi se vanjski prostor maksimalno iskoristio u svakodnevnom radu škole. Dodatno, dio donacije će se utrošiti kako bi se zamijenile stare i dotrajale klupe za dva razreda novim klupama jednosjedima kako bi bilo jednostavnije pridržavati se svih epidemioloških smjernica i kako bi održavanje nastave bilo sigurnije za učenike i nastavno osoblje škole. Donaciju je u ime škole primio ravnatelj Zoran Bjelopetrović koji se zahvalio Max Cityju na brizi o lokalnoj zajednici i sredstvima koja će školi uvelike pomoći u ovim nesigurnim vremenima. 

Ovo je već treća izdašna donacija Max Cityja namijenjena vrijednim i važnim ciljevima u lokalnoj zajednici ove godine. Tako je pulskom Dječjem domu Ruža Petrović donirano 100.000 kuna, a donaciju Max Cityja od 93.000 kuna Opća bolnica Pula iskoristila je za nabavku dva uređaja s priborom za terapiju visokim protokom kisika koji su posebno važni za Covid-19 bolesnike.

Dodatno, Max City je donacijama pomogao organizaciju Pula Maratona 2021. te rad Gea Kluba Pula – Kluba žena liječenih od karcinoma dojke. Uz to, na mjesečnoj bazi se pomaže rad sportskih klubova NK Istra Pula te KK Stoja.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email