NEWS

Reuters i Daily mail o Plavoj Laguni u Poreču

Hotel_Parentium_m
26.04.2021. 14:11; ; Početna / Gospodarstvo / Reuters i Daily mail o Plavoj Laguni u Poreču

Reuters, međunarodna news agencija koja posluje na 200 lokacija diljem svijeta te je sinonim neovisnosti i integriteta posjetila je prošloga tjedna Hotel Parentium Plava Laguna u Poreču.

Reuters piše kako su porečke ulice za sada puste, ali se zahvaljujući mjerama da se turisti kao i turistički djelatnici zadrže COVID – free, priprema dobra turistička sezona.

U Hrvatskoj se naime, planira cijepiti 80 000 turističkih radnika kroz sljedećih nekoliko tjedana a gostima se također nude testovi na COVD – 19. Porečki hotelijeri od sredine svibnja očekuju više gostiju, kako će se restrikcije za putovanja postupno smanjivati diljem Europe , a i sami se dobro pripremaju, kako piše Reuters, a prenosi niz drugih svjetskih medija poput britanskog Daily Maila.

„Mnogo investiramo u sigurnost naših gostiju, kao što su to dezinfekcijski aparati, pleksiglas zaštite, zapošljavanje dodatnih radnika, posebice na integral stolovima u restoranima, kao i njihova dodatna edukacija te osmišljavamo pametna rješenja kako bismo bismo omogućili beskontaktne prijave i odjave i plaćanja“, poručuju iz Plave Lagune, u čijem je sastavu Hotel Paretium Plava Laguna kojeg smo nedavno posjetili i uvjerili se da je sigurnost na visokom mjestu“, piše Reuters.  

Reuters izvještava na 16 jezika, a doseg mu je milijarda čitatelja. Reutersovu vijest prenijeli su poznati svjetski mediji kao što je britanski Daily Mail, kao i niz drugih europskih medija.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email