NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Restoran La Pentola uveo uslugu dostave svojih jela za područje Poreča i Poreštine

Valfresco Direkt_foto3
13.06.2020. 10:12; ; Početna / Gospodarstvo / Restoran La Pentola uveo uslugu dostave svojih jela za područje Poreča i Poreštine

Omiljeno porečko gastronomsko odredište, Trattoria La Pentola, jedan od prvih i najpoznatijih Valamarovih modernih gastro koncepata, uveo je u svoju uslugu dostavu jela za sve građane i turiste na području Poreštine. Ukoliko ste se zaželjeli uživanja u cjelokupnom restoranskom iskustvu, La Pentola u Poreču otvorena je svakim danom od 12 do 22 sata, a dostava se vrši unutar 45 minuta od narudžbe.

“La Pentola brine o pripremi i dostavi ukusnih jela poput pizza, pašti i roštilja pripremljenih prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi pritom koristeći domaće proizvode naših obiteljskih gospodarstava i lokalnih dobavljača. Za građane, turiste i radnike na području Poreštine i Labinštine radimo dostavu gotovih jela iz već poznate karte La Pentole koju priprema naš iskusni tim kuhara uz najviše standarde kvalitete sedam dana u tjednu”, ističe Dario Kinkela, direktor sektora hrane i pića u Valamar Rivieri.

Porečka La Pentola tako je već otvorila svoja vrata i omogućila dostavu jela, dok će La Pentola u Rapcu, dostavu za područje Labinštine, započeti od 26. lipnja.

Ponuda restorana La Pentola nalazi se na stranici trattorialapentola.com, kao i u okviru cjelokupne Valfresco direkt ponude valfresco.com.

Valamar PR

Print Friendly, PDF & Email