NEWS
LIDL s2 posao

Odlična subota na Platku, sutra vježbanje sa Mariom Mlinarićem i program”Vježbanjem do zdravlja”

13.06.2020. 16:53; Učitavanja: 137; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Odlična subota na Platku, sutra vježbanje sa Mariom Mlinarićem i program”Vježbanjem do zdravlja”
IMG_4453

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” nastavlja punom snagom pa je današnji dan na omiljeno riječko izletište privukao preko 600 sudionika raspoređenih u više grupa, a koji su sudjelovali u programu “Atletika u prirodi” organiziranom u suroganizaciji sa AK Kvarner. Napomenimo da se festival održava povodom Međunarodnog olimpijskog dana, a u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve”  Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo. Posebno zadovoljstvo organizatorima bio je današnji posjet pomoćnika glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora g. Siniše Krajača koji je iskazao oduševljenje organizacijom i brojem sudionika te naglasio kako HOO uvijek podržava događanja koja promiču zdrav život i u kojem sudjeluje građanstvo.

            A lijepo vrijeme privuklo je sudionike svih generacija pa su brojne obitelji uživale na svježem zraku i sudjelovale aktivnostima koje su priredili organizatori.  Svoj trening u prirodi održala su djeca predškolske dobi, djeca osnovnoškolskog uzrasta (oba treninga uz trenere AK Kvarner), a i rekreativno se trčalo pod vodstvom trenera Zorana Žilića. Najmlađi su vježbali zajedno sa roditeljima pa je slika subote na Platku doista bila impozantna, nije nedostajalo pozitivne atmosfere i radosti uživanja u prirodi.

             “Festival sportske rekreacije Platak 2020” nastavlja se već sutra i to uz program KŠR Gorovo “Vježbanjem do zdravlja” koji započinje u 11 sati Body Core programom uz Tajanu Stakić, poznato ime u svijetu fizikalne terapije, a koja najavljuje zanimljiv program u kojem će svi zainteresirani imati priliku probati i uvjeriti se kako se uz malo truda može napraviti velike promjene za sebe i svoje tijelo, s naglaskom na pravilno držanje tijela.  Program vježbanja se nastavlja u 11:40 sati kružnim treningom pod vodstvom Milene Obradović Konjevoda te u 12:20 sati Body harmony dance programom pod vodstvom Romine Muškardin.

            U 13  sati maestralni Mario Mlinarić predvodi  svoj nadaleko poznat i priznat MM TRENING, nakon kojeg u 13:40 sati započinje program nordijskog hodanja i vježbanja kroz program “Vježbanje u pokretu s Mariom Mlinarićem”, što će svakako biti izvrsno finale aktivnog i atraktivnog programa u nedjelju. Isto tako, valja napomenuti da će se u 11 sati održati i radionica izrade smoothie napitaka u suradnji sa Udrugom Žmergo.

            U sve aktivnosti mogu se uključiti sviu zainteresirani i to na licu mjesta, a organizator podsjeća da svi sudionici moraju imati adekvatnu sportsku obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode, trebaju poštovati epidemiološke prepopruke HZJZ te da sudjeluju u programima na vlastitu odgovornost.

            Podsjetimo,  Savez sportske rekreacije “Sport za sve”  Primorsko – goranske županije će tijekom cijelog ljeta pripremati brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja, a već je poznat program aktivnosti za cijeli mjesec. Programom u nedjelju 28. završit će aktivnosti predviđene za lipanj, ali se iste nastavljaju i u srpnju brojnim programima koje organiziraju  Savez sportske rekreacije “Sport za sve”  Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

            Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091/ 42 00 650 i 095/ 91 74 666 i na e-mail: [email protected].

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email