NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Razigrani vikend s Capybarama

WhatsApp Slika 2023-10-07 u 13.15.03_a3ec319f
29.02.2024. 13:36; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Razigrani vikend s Capybarama

Mnogi i mnoge su do sada već primijetili da u Poreču Udruga Capybara nastoji davati redovni razonodni program za različite uzraste za opću populaciju. Tako su aktivnosti sve češće i sve redovitije, a nastavljaju se i ovaj tjedan, pa je ove subote 02.03. na rasporedu Igraonica stolnih društvenih igara za sve uzraste s početkom u 16 h, a u nedjelju 03.03. od 15 h nastavlja se redovno druženje uz suvremene kolekcionarske kartaške igre. Ove nedjelje na repertoaru je igra Magic: The Gathering. Obije aktivnosti odvit će se u prostorijama Kluba za mlade Poreč, besplatne su, nisu potrebne najave i pogodne su i za potpune početnike.

Do sada ste mogli primijetiti da Udruga Capybara ima redovne aktivnosti kao što su Igraonica dalekoistočne misaone igre Go svaki četvrtak 18 – 20 h, Igraonicu kolekcionarskih kartaških igara svake nedjelje 15 – 20 h, Igraonicu stolnih društvenih igara svake druge subote 16 – 21 h, a još aktivnosti se “kuha”, kao što su igre igranja uloga (RPG) i kreativne radionice.

Osim redovnog sadržaja Udruga Capybara organizira i periodične aktivnosti kao što je prošle godine bio Capybara Championship, zbir natjecanja u društvenim igrama, a od ove godine planira se da isti izraste u CapyKon – konvenciju aktivnosti kvalitete slobodnog vremena. CapyKon će se odviti krajem godine, a posjetitelji će osim dosadašnjih natjecanja u društvenim igrama imati prilike prisustvovati predavanjima, prezentacijama i projekcijama, te raznom zabavnom sadržaju.

Kroz godinu Udruga Capybara organizira i sudjeluje u organizaciji javnih događanja iz domene glazbe, ekologije i kvalitete slobodnog vremena u suradnji s Gradom Porečom, Hrvatskim Go savezom, školama, te drugim udrugama i institucijama, koristeći javne manifestacije kao mehanizam za baviti se temama kao što su međugeneracijska solidarnost, tolerancija, međunarodna suradnja i socijalna kohezija.

U sve svoje aktivnosti Udruga Capybara nastoji tražiti i uključiti suradnike, koji su najčešće udruge sa sličnim interesima i ciljevima, pa i ovim putem udruga upućuje otvoreni poziv na suradnju svim zainteresiranim institucijama, udrugama, ali i pojedincima i pojedinkama zainteresiranim za društveni angažman i doprinos općem dobru lokalne zajednice.

Za više informacija o djelovanju Udruge Capybara posjetite mrežne stranice udruge na Facebooku UdrugaCapybara i Instagramu UdrugaCapybara.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email