NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Rasprodane prve kotizacije za Plava Laguna Ironman 70,3 Poreč

foto 2 Ironman
17.01.2023. 09:09; ; Početna / Gospodarstvo / Rasprodane prve kotizacije za Plava Laguna Ironman 70,3 Poreč

Prve kotizacije za utrku Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istria – Hrvatska koji će se održati 15. listopada, su već početkom 2023. godine u potpunosti rasprodane. U prodaji je trenutno drugi krug kotizacija za sportaše koji odaberu Hrvatsku kao svoju triatlonsku destinaciju u listopadu. Prošle godine utrku je završilo gotovo tisuću triatlonaca iz cijelog svijeta, a ove godine očekuju se još i više brojke natjecatelja.

„Raduje nas velik interes triatlonaca za utrku u Hrvatskoj. Ponosni smo naravno što je prvi krug kotizacija rasprodan i vjerujem da ćemo u organizacijskom smislu opravdati povjerenje sportaša, koje je ove godine još i veće“, ističe Goran Vrus, direktor utrke.

Nakon suradnje s Ironman grupom koja je započela u 2019. godini te dva Plava Laguna 5150 Triatlona Poreč iz serije Ironman natjecanja, Plava Laguna lani je organizirala svoj prvi Ironman 70.3, jedno od najprestižnijih svjetskih natjecanja u ovom sportu. Ironman 70.3 označava distancu u miljama koju sportaši trebaju proći u tri discipline – 1.2 milje plivanja, 56 milja bicikliranja te 13.1 milja trčanja (izraženo u km je to 113 ukupno, 1.9 km plivanje, 90 km bicikliranja te 21.1 km trčanja).

Start kreće s plivačkom trasom u Zelena Resortu u Poreču, ispred Hotela Parentium Plava Laguna. 

Tranzitna zona planirana je ispred Hotela Molindrio Plava Laguna, a biciklistička trasa protezat će se do Buzeta i natrag. Posljednja, trkačka trasa započinje u tranzitnoj zoni u Zelena Resortu, do starog grada Poreča i natrag te do Funtane i natrag.

Za više informacija o IRONMAN brendu i globalnim serijama događaja posjetite https://www.ironman.com/im703-croatia.

 

Print Friendly, PDF & Email