NEWS
Best of Poreč

Raspisan II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva, kulture i socijalne skrbi u 2021.

gradporec-logo
09.04.2021. 18:40; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Raspisan II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva, kulture i socijalne skrbi u 2021.

Na temelju članka 20. Pravilnika o financiranju programa i projekta koje provode organizacije civilnog društva, Upravni odjel za društvene djelatnosti objavljuje II. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva i socijalne skrbi u 2021.godini

Grad Poreč-Parenzo poziva udruge koje su programski/projektno usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Javnom natječaju za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva i socijalne skrbi, da se prijave na financijsku podršku programima/projektima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Natječaja.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule.

Javni natječaj objavljuje se 09.travnja 2021.godine, a rok za podnošenje prijava traje do 10.svibnja 2021.godine.

Potrebna dokumentacija u privitku ispod:

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani