NEWS
VALFRESCO S-170422

Radionica i kušaonica uvođenja čvrste hrane bebama u Gradskoj knjižnici u petak, 5. travnja

01.04.2019. 13:37; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Radionica i kušaonica uvođenja čvrste hrane bebama u Gradskoj knjižnici u petak, 5. travnja
173740

Dragi roditelji, drage bebe,
s veseljem vas pozivamo na radionicu i kušaonicu uvođenja čvrste hrane bebama koja će se održati u petak, 5. travnja 2019. godine u 17 sati, na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

Cvjetača, brokula, jogurt, jabuka, mrkva, luk, ječam, …, otkuda krenuti? Naša gošća, promotorica nakladničke kuće ACTUS HOMINISKrisitina Glas, predstavit će nam priručnik „Bebe vole papati“, autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič, koji sadrži preko 600 recepata za svaki dan i svaki obrok, od početka uvođenja dohrane pa do navršene prve godine života.

Radionica je namijenjena roditeljima s djecom, a osmišljena je tako da se kuhaju tri obroka: ručak, mliječno-žitna kašica i voćno-žitna užina, koje onda bebe s roditeljima mogu i degustirati. Roditelji će saznati sve što je potrebno za početak dohrane; koje su najnovije preporuke pedijatara, kada započeti s dohranom, koje namirnice i kojim redoslijedom uvoditi, kada uvoditi alergene namirnice i mlijeka životinjskog podrijetla i sl.

Radionica je besplatna, a traje 45 min.
Potrebno je svoj dolazak najaviti do petka, 5. travnja u 10 sati na broj telefona 434-196.

Svi ste dobrodošli!

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email