Legendarni Zoran Predin na porečkoj BOOKtigi!

predin 3-200213
01.04.2019. 13:39; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Legendarni Zoran Predin na porečkoj BOOKtigi!

Porečka će knjižnica, na svojem festivalu pročitanih knjiga – BOOKtigi, ove godine ugostiti, među brojnim drugim poznatim i renomiranim književnicima, i slovenskog rock glazbenika, Zorana Predina, koji ove godine slavi 40 godina karijere, a nedavno je dovršio snimanje svog 40. albuma “Zoran pjeva Arsena”.  Istarskoj će publici predstaviti svoju petu po redu knjigu “Glavom kroz zid”!

Što od momka načini muškarca, o razlici između političara i lopova, o vratima koja ne možeš nikada otvoriti, o osmom smrtnom grijehu, o letećim grudnjacima, o još mnogočemu, glavom kroz zid govorit će ovaj neostvareni košarkaš, kantautor, pjesnik i pisac, čovjek koji je s grupom Lačni Franz ispisao najljepše stranice slovenske glazbe, brišući sve granice i spajajući svjetove. U tridesetak kratkih priča, uz puno humora i sjete, umiješao je Predin crtice o burnoj mladosti i surovoj političkoj sadašnjosti, o ljepotama i vrijednostima njegovih obiteljskih trenutaka, o karijeri, o glazbi i strahu od zubara…

”Moram priznati, do sada još nisam nastupao u Poreču, a u 40 godina gostovao sam u brojnim gradovima, stoga me baš veseli da ću sa promocijom knjige zagrliti Istru baš u Poreču. Nakon predstavljanja knjige u Zadru, Splitu, Omišu i Dubrovniku, vrijeme je da knjigu predstavim i svojim istarskim srodnim dušama. I baš se veselim“, najavio je svoje istarsko gostovanje Predin.  A iz Gradske knjižnice Poreč svima je upućena pozivnica da se pridružimo brojnim ljubiteljima pisane riječi i upoznamo Zorana Predina, nepopravljivog romantičara, neizliječenog nostalgičara i strastvenog kritičara.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email