NEWS
HALF MARATON S

Putopriče: “pozdrav iz Norveške” u Gradskoj knjižnici, utorak 6. veljače

IMG-20240130-WA0000
01.02.2024. 12:50; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Putopriče: “pozdrav iz Norveške” u Gradskoj knjižnici, utorak 6. veljače

Putopriče su dragi nam susreti koji nas odvode u daleke krajeve i donose nam nova proživljena i korisna iskustva. A putevima bakalara, u potragu za Aurorom borealis, nedavno je otišla naša sugrađanka Sonja Kotur Lovreković, koja će nam i ispričati svoju priču o norveškom putovanju.

Sonja je rođena i odrasla u Danskoj, a putovanja su oblikovala njezin život. „Otkrivanjem novih mjesta i ljudi, otkrivam i samu sebe“, reći će ova zaljubljenica u putovanja, a od 2004. godine i vlasnica turističke agencije u Poreču.

Norveška obiluje brojnim prirodnim ljepotama, zapanjujućim fjordovima, gustim šumama, očaravajućim dolinama, visoravnima i plažama. Privlači putnike iz cijeloga svijeta, a vjerujemo da ćete i vi s našom gošćom rado krenuti na put u norvešku zimu i uživati u očaravajućem fenomenu polarne svjetlosti.

Putopriča će se održati u utorak, 6. veljače 2024. godine u 18 sati, u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3).

 

Ulaz je slobodan!

Dobro nam došli!

Gradska knjižnica Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email