NEWS
valfresco

Prvi McDrive u Poreču – Uz praktični McDrive, goste privlače i usluga posluživanja za stolom te samoposlužni kiosci

IMG-20191216-WA0012
16.12.2019. 11:06; Učitavanja: 1.422; Početna / Gospodarstvo / Prvi McDrive u Poreču – Uz praktični McDrive, goste privlače i usluga posluživanja za stolom te samoposlužni kiosci

Naručivanje i plaćanje na samoposlužnim kioscima bez žurbe, usluga posluživanja za stolom, praktični McDrive i neponovljivi okus McDonald’sovih burgera poput kultnog Big Maca,  Happy Meala kojem se vesele djeca te hrskavih krumpirića odsad su dostupni i građanima Poreča koji su s nestrpljenjem dočekali svoj prvi McDonald’s. Potvrdio je to i velik broj posjetitelja koji su s veseljem napravili svoje prve narudžbe i isprobali moderno naručivanje.  

Novootvoreni McDonald’s  32. je po redu u Hrvatskoj, a goste privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future.  Osim uslugom i proizvodima, McDonald’s u Poreču, koji je 13. grad u Hrvatskoj u kojem McDonald’s otvara svoj restoran, oduševljava i atraktivnim dizajnom prostora, te prostranom teresom s toboganom za uživanje tijekom sunčanih dana.

– Izuzetno nam je drago da je Poreč postao dio naše McDonald’s obitelji. Proteklih mjeseci pristizali su nam brojni upiti oko otvorenja i to nas čini sigurnima da će McDonald’s vrlo brzo  postati omiljeno mjesto okupljanja obitelji i stvaranja dobrih uspomena, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska koji je tom prilikom  uručio donaciju vrijednu 40 tisuća kuna Fondu za izvrsnost u sportu Grada Poreča – Parenzo koji podržava najbolje klubove i sportaše Poreča.

Otvorenju su prisustvovali i predstavnici grada te gradonačelnik Poreča, Loris Peršurić, koji je pozdravio ulaganja i novo-otvorenih 40-ak radnih mjesta te donaciju kojom je McDonald’s dao  podršku poboljšaju uvjeta života djece kroz Fond iz kojeg se dio sredstava izdvaja i za natjecanja djece, s posebnim naglaskom na mališane slabijeg imovinskog statusa.

McDonalds PR

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S