NEWS
HALF MARATON S

Počinje Porečka bajka, pokloni i predstave za 1400 najmlađih uz Djeda Mraza i vilenjake u Villi Polesini

Porecka bajka (1)
16.12.2019. 12:35; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Počinje Porečka bajka, pokloni i predstave za 1400 najmlađih uz Djeda Mraza i vilenjake u Villi Polesini

Tradicionalni predblagdanski program Porečka bajka, namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta s područja Grada Poreča-Parenzo, i službeno počinje danas u sklopu Adventa Poreč.

Djed Mraz već je prošlog tjedna stigao u Poreč, a od danas navečer dolazi u posebno dekoriranu Vilu Polesini. Mališane vrtićkog uzrasta u Vili će svakoga dana dočekati Djed Mraz s poklonima, uz svoje pomoćnike – vilenjake, bajkovitu dekoraciju i blagdanske melodije, a tu je i predstava Teatra Naranča „Božićni kolačići Bake Mraz“ te Udruge Birikina „Zlatokosa i tri medvjeda“. Osim toga, Djed Mraz obići će i mlađe školarce u porečkim osnovnim školama u četvrtak, 19. prosinca.

Porečki mališani, od navršene tri godine do četvrtog razreda osnovne škole, proteklih su dana na kućnu adresu dobili poziv i detaljan program Porečke bajke, koja će se održavati sve do četvrtka, 19. prosinca. Po završetku manifestacije odigrat će se sveukupno 16 dječjih kazališnih predstava, a poklonima darivati 1400 mališana.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Oznake:
Advent Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email