NEWS

Proteklog je tjedna, u srijedu 14.prosinca, održan redovni skup radnika u JVP-CZP Poreč

mms_img-8212221870
19.12.2016. 13:57; Učitavanja: 130; Početna / Gospodarstvo / Proteklog je tjedna, u srijedu 14.prosinca, održan redovni skup radnika u JVP-CZP Poreč

U informaciji o poslovanju  i planu za naredno razdoblje, koje je zaposlenima iznio  Zapovjednik DENIS MATOŠEVIĆ koji je načelu ove Ustanove u vlasništvu Poreča i općina poreštine od 01. svibnja ove godine, vidljivi su pomaci koji su ovoj vatrogasnoj postrojbi bili itekako potrebiti. Sindikat je, naime, odmah prepoznao pozitivne pomake i pozitivne trendove u samoj komunikaciji i odnosu socijalnih partnera. Upravno vijeće Postrojbe imenovalo je pregovarački odbor za pregovore u svezi Kolektivnog ugovora koji je u listopadu i potpisan na veliko sindikalno zadovoljstvo jer samo JVP-CZP Poreč, od svih ostalih postrojbi u Istri, od 2010. godine nije imao Kolektivni ugovor za svoje zaposlene.

Na skupu radnika je istaknuto da se u nadolazećem razdoblju treba posebno povesti računa o narednim izborima za Radničko vijeće, kako bi izabrali člana koji će kvalitetno zastupati interese zaposlenih. Sindikalni povjerenik se zahvalio na podršci i ukazao kako je bitno da se radnici jače sindikalno organiziraju kako bi efikasnije utjecali na ostvarenje svojih interesa.

 

SINDIKAT ISTRE, KVARNERA I DALMACIJE

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S