NEWS

Produženje likovnog natječaja Lions Cluba Poreč do 31. ožujka

Foto_LCLIN2021_3
15.03.2021. 11:41; ; Početna / Obavijesti / Produženje likovnog natječaja Lions Cluba Poreč do 31. ožujka

Članovi Lions Kluba Poreč odgovaraju na zamolbu nekoliko škola, te produžavaju 6. Likovni natječaj istarskih učenika do 31.03. 2021

Da podsjetimo, kod otvorenja natječaja 01. 02. Lions Klub Poreč je pozvao sve kreativne istarske učenike od 5. razreda pa nadalje da učestvuju u 6. Likovnom natječaju u organizaciji i pod pokroviteljstvom Lions Kluba Poreč.

Po završetku natječaja Lionsi dodjeljuju 6 vrijednih nagrada, a svi likovni radovi će biti izloženi u online izložbi na Facebook stranici Lions Kluba Poreč.

Tema ovog natječaja je „Sreća je…“.

Sreća može izgledati vrlo različito i postoji mnogo stvari koje nas čine sretnima. Naravno da smo svi različiti i svatko ima svoje trenutke sreće. To je dobra stvar, jer nas ovi lijepi trenuci čine snažnima i pomažu nam u vremenima kada smo tužni ili bijesni.

Činjenica je: svima su potrebni trenuci sreće. Velikima i malima. Dakle, sreća je vrlo osobna tema koju svatko može doživjeti na svoj način.

Ovdje se postavlja pitanje kako se sreća umjetnički može izraziti i na koji način: Što za mene znači sreća? Kako izgleda sreća i kako je pronalazim? Može li se sreća zadržati? Može li se podijeliti ili pokloniti? Ova vrlo osobna i zanimljiva tema nudi širok raspon umjetničkih mogućnosti.

  1. Likovnim natječajem Lions Klub Poreč poziva djecu i mlade da se kreativno pozabave temom “SREĆE” i da svoje misli i ideje prenesu na crtežima, slikama, kolažima i kombinovanim radovima.

 

Za Lions Klub Poreč

Snježana Gutbier-Vidović

LCLIN6- Prijava 

LCLIN6_Propozicije natječaja_2_2021

 

Print Friendly, PDF & Email