NEWS
LUTRIJA T

Prijetio ubojstvom ženi i socijalnom radniku

09.04.2021. 18:06; ; Početna / Crna kronika / Prijetio ubojstvom ženi i socijalnom radniku

Općinsko državno odvjetništvo u Puli po primitku kaznene prijave Policijske postaje Poreč, provelo je dokaznu radnju prvog ispitivanja 44-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji, kazneno djelo prijetnje i četiri kaznena djela povrede djetetovih prava.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 44-godišnjak u razdoblju od 2010. do 1. travnja 2021., na području Istre, bio fizički nasilan prema svoje četvoro malodobne djece te ih vrijeđao i psovao, kao i da je u nazočnosti svoje maloljetne djece od 1. lipnja 2015. pa do 1. travnja 2021. vrijeđao, omalovažavao i zastrašivao svoju suprugu te ju psovao i bio fizički nasilan prema njoj.

Kada je supruga sa malodobnom djecom otišla od njega, osnovano se sumnja da joj je prijetio putem telefona te da je prijetnje nasiljem i ubojstvom uputio i putem djelatnika centra za socijalnu skrb.

Županijski sud u Puli–Pola je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i protiv 44–godišnjeg osumnjičenika odredio istražni zatvor.

Istrain

Print Friendly, PDF & Email