NEWS

Prijavite se na besplatne edukacije u Poreču u sklopu “Poslovnog uzleta” !

POZIVNICA
25.08.2017. 12:26; ; Početna / Gospodarstvo / Prijavite se na besplatne edukacije u Poreču u sklopu “Poslovnog uzleta” !

Svi zainteresirani imat će, 26.  rujna 2017., priliku sudjelovati na besplatnim poslovnim edukacijama i radionicama koje će biti organizirane u suradnji Poslovnog dnevnika i Grada Poreča-Parenzo. Naime, Poslovni uzlet u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Poreča-Parenzo drugu godinu zaredom organizira besplatne edukacije za usavršavanje poslovnih vještina. 

Poslovni uzlet bit će održan u “Teatrinu“ Zajednice Talijana Poreč (Trg slobode 6), gdje će svi prisutni sudionici moći saznati odgovore na neka od najvažnijih pitanja iz područja marketinga i poslovnog pregovaranja.

Edukacija „Cloud usluge – Ured u oblaku“, pod vodstvom Krešimira Jusupa iz Hrvatskog Telekoma, namijenjena je svima koji žele naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga. Kroz radionicu pod nazivom „Brendiranje proizvoda“, Karlo Stojčević iz agencije Red Point ukazat će na važnost brendinga kao jednog od temeljnih alata za izdvajanje u odnosu na konkurenciju i dopiranje do svijesti krajnjih kupaca. Drugu radionicu tematike „Poslovno pregovaranje“ vodit će  Nikola Nikšić iz Konter savjetovanja, koji će sudionike upoznati s efikasnim taktikama i dinamičnim strategijama pregovaračkih profesionalaca.

Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da edukacije obogaćuju polaznike korisnim iskustvima i novim poslovnim kontaktima te nadograđuju već utvrđena znanja i vještine.

Iako su edukacije besplatne, broj polaznika je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na www.poslovni.hr/prijava-porec , broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail: [email protected] 

Poslovni uzlet održava se s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te promicanju razvoja domaćeg gospodarstva. U posljednje tri godine preko 7000 poduzetnika posjetilo je edukativne sadržaje, a uz znanje polaznici su stekli i brojna poznanstva.

Više o manifestaciji „Poslovni uzlet“ koji će se održati u Poreču pročitajte na linku: http://www.poslovni.hr/events/porec-2017

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email