NEWS
VALFRESCO sredina

Pridružite se ! Vježbamo na otvorenom – Poreč u projektu „živjeti zdravo“ u subotu, 25. svibnja

aktualnosti_2019_vjezbamo_na_otvorenom_featured
23.05.2019. 12:47; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Pridružite se ! Vježbamo na otvorenom – Poreč u projektu „živjeti zdravo“ u subotu, 25. svibnja

U Poreču će povodom Svjetskog dana sporta , a u sklopu projekta “Živjeti zdravo” u subotu, 25.05.2019.  biti provedene aktivnosti “Volonteri u parku”. Sve zainteresirane čekaju naši stalni stručni suradnici, kineziolozi Vedran Vrus i Zoran Jendrašić.

Pozivamo zainteresirane građane da se priključe aktivnosti u subotu 25.05. s početkom u 11:30 sati . Okupljanje će biti kod sprava na otvorenom kraj Gradskog kupališta (ispod dječjeg parka). Aktivnost je organizirana u trajanju od 60 do 90 minuta.

Cilj aktivnosti je :

  • prezentacija mogućnosti vježbanja na spravama na otvorenom koje su postavljene po parkovima i plažama na području grada Poreča,
  • mala škola Nordijskoga hodanja – upoznavanje sa osnovama kretanja i tehnikama nordijskog hodanja.

Kretanje je jedan od vrlo važnih čimbenika i izbora za zdravlje. Poreč se priključio projektu „Živjeti zdravo“  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u okviru kojeg se provode aktivnosti „Volonteri u parku“ u cilju poticanja kretanja i vježbanja na otvorenom te razvijanja zdravih životnih navika kretanja za zdravlje svih dobnih skupina stanovnika.

Program u subotu je namijenjen svim zainteresiranim građanima Poreča , a posebno pozivamo umirovljenike koji birajući tjelesnu aktivnost biraju zdravo aktivno starenje.

 

Zdravi grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna