NEWS
Best of Poreč

#prEVENTive2020 – inicijativa očuvanja zdravlja s fokusom na prevenciju. FizioCentar Deković 01.10 – 31.12.2020

Naslovna slika Damir i Dorijan
07.10.2020. 23:19; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / #prEVENTive2020 – inicijativa očuvanja zdravlja s fokusom na prevenciju. FizioCentar Deković 01.10 – 31.12.2020

U četvrtak 01.10.2020. godine, Live prijenosom na facebook stranici  FizioCentra Deković, započelo je drugo izdanje prEVENTive inicijative koja ima za cilj osvijestiti važnost prevencije u svrhu očuvanja zdravlja.

FizioCentar Deković će kroz 3 mjeseca našim sugrađanima približiti tri važne teme, a sve putem objava i tekstova na društvenim mrežama te putem live edukativnih predavanja. Teme su:

  • LISTOPAD – Križobolja i vratobolja – bolesti modernog doba
  • STUDENI – Inkontinencija – prevencija i liječenje
  • PROSINAC – Uloga fizikalne terapije u poslovnom svijetu

Prvo ovogodišnje predavanje u online formatu, održano u četvrtak 1.10.2020. pod nazivom „Križobolja i vratobolja – bolesti modernog doba“, kroz dinamični i edukativni pristup senior fizioterapeuta i manualnih terapeuta Damira Dekovića i Dorijana Pavlačića potaknulo je veliki interes i zanimanje javnosti. Ukoliko već niste, predavanje možete pogledati na Facebook stranici ili na Youtube kanalu FizioCentra Deković.

Ostala Live predavanja planirana su za:

  • 11.2020. – Inkontinencija – prevencija i liječenje
  • 12.2020. – Uloga fizikalne terapije u poslovnom svijetu

Danas znamo da je prevencija najvažnija i prvi korak prema identifikaciji potencijalnih rizika od nastanka bolesti. Pravodobnom reakcijom na neke od tihih simptoma možemo na vrijeme prevenirati određene tegobe.

Ako sumnjate ili brinete, ili jednostavno želite provjeriti Vaše zdravlje na raspolaganju Vam je stručni tim fizioterapeuta FizioCentra Deković pod vodstvom našeg sugrađanina, već dobro poznatog baccphysioth. Damira Dekovića.

Promjenama na listi prioriteta možemo sačuvati svoje zdravlje, a FizioCentar Deković će vas u tome podržati i usmjeriti kako.

Tijekom trajanja kampanje u ponudi su i posebni prEVENTive paketi po promotivnim cijenama koje možete pogledati na web stranici Centra ili nazvati na broj: 098 625 240.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani