Poziv mještanima mjesnog odbora Varvari na sudjelovanje u zajedničkoj izložbi

07.10.2020. 23:27; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Poziv mještanima mjesnog odbora Varvari na sudjelovanje u zajedničkoj izložbi
2020-10-07_23h24_33

MO Varvari poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u zajedničkoj izložbi povodom blagdana Sv.Maura. Jedna od tradicionalnih volonterskih aktivnosti u MO Varvari je organizacija izložbe likovnih i drugih umjetničkih radova amatera iz područja Varvari, Veleniki, Stancije Diklić, Musaleža i Valkarina.

I ove godine, pridržavajući se epidemioloških mjera održati će se izložba amatera i kreativaca u prostoru stare škole u Varvarima kao jedno od događanja povodom obilježavanja blagdana zaštitnika našeg grada.

Pozivamo sve umjetnike koji žele s publikom podijeliti svoje radove da se jave. Svi oni koji izražavaju svoju kreativnost u umjetničkim područjima; slikanja, kiparstva, fotografije, salvetne tehnike, kukićanja i štrikanja itd. su dobrodošli.

Pridružite se u organizaciji zajedničke izložbe povodom Mavrove, doprinesite svojim idejama i radovima. Pokažite publici svoja djela!

Za informacije i priključenje, molim obratite se Aliči Pištan putem maila: [email protected]

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email